Twee weken terug stelden we Eva aan je voor. Binnenkort de trotse eigenaresse van Eef koffie in de, als je het ons vraagt, steeds leuker wordende Weimarstraat. En wij weten zeker: dit wordt een ware aanwinst voor het Regentessekwartier! De eerste stap richting de fijne ontmoetingsplek die Eef gaat worden is gezet, want Eef heeft kleur bekend.

Kleur bekend? Jawel, want de eerste wandjes zijn geverfd. En nee, er is dus niet zomaar een kleurtje tegen de muur gegooid. Eef maakte een weloverwogen keuze voor de kleur groen. Geen toevallige keuze overigens, want laat groen nu net staan voor: rust, balans, verse producten, harmonie, creativiteit en optimisme. Een betere match met het concept dat Eva heeft uitgedacht lijkt haast niet mogelijk!

De lekkerste koffiebonen van Roast Factory, de verse theetjes van Kali Tengah en het heerlijke brood van Lekker Brood. Tot zover een greep uit de verse producten. Onze oplettende lezer heeft vast opgemerkt dat dit, wederom niet geheel toevallig, drie van onze Haagse schatten zijn. Lekker bezig Eef! En ook het aspect creativiteit wordt op geheel eigen wijze ingevuld. De mooi geschilderde wandjes stelt Eva namelijk beschikbaar voor de amateurkunst. Misschien wel iets voor jou? De term optimisme vul ik zelf graag even in voor Eef. Met Eef d’r enthousiasme, visie en passie ben ik er namelijk van overtuigd dat Eef een heuse Haagse schat in de dop is.

De opening van Eef staat trouwens begin oktober gepland. Natuurlijk laten wij je binnenkort de datum weten en geven we je voor die tijd nog een exclusief kijkje achter de schermen. Tot slot willen we nog even onder de aandacht brengen dat Eef nog op zoek is naar vrolijke, spontane en harde werkers om deze potentiële Haagse schat tot een succes te maken. Stuur bij interesse vooral even een mailtje naar info@eefkoffie.nl.