Vorige week vertelden we jullie al kort over de te gekke samenwerking tussen Haagse schatten EIBER Bier en Roast Factory. Zoals beloofd houden wij jullie komende weken als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen van dit toffe project en lichten we iedere week een tipje van de sluier, op weg naar de uiteindelijke lancering. Deze week stellen de passievolle mensen achter beide merken zich wat uitgebreider aan jullie voor. Over hun eerste kennismaking, de liefde voor het vak en creatieve ideeën.

Stefan van Roast Factory over EIBER:
Ik zag EIBER Bier voorbijkomen op het moment dat ik zelf net begonnen was. Qua stijl zaten we dicht bij elkaar in de vormgeving en ook het product bier stond me natuurlijk aan. Ik besloot om ze gelijk een mailtje te sturen om eens kennis te maken en wie weet in de toekomst wat samen te gaan doen. Eigenlijk waren we beiden direct heel enthousiast en zijn we gelijk begonnen aan een gezamenlijk project. Mooi om te zien dat, hoe verschillend het eindproduct ook is, er met dezelfde passie en liefde voor gezorgd wordt. Ondanks dat we beiden erg druk waren met de start van ons bedrijf, maakten we toch geregeld tijd om onze wilde plannen steeds verder uit te werken. Inmiddels is het bijna zover, houd ons dus in de gaten de komende weken!

Jasper en Louise van EIBER Bier over Roast Factory:
Toen wij pas net begonnen waren met EIBER Bier kregen we een mailtje van Stefan van Roast Factory. Of we eens kennis wilden maken en misschien wel een projectje konden opzetten samen. Na een gezellige kennismaking onder het genot van natuurlijk een heerlijk ‘bakkie’ van Stefan werden gelijk al de eerste ideeën gevormd. Ondanks de vliegende start van beide bedrijven en de tijd die dat vereiste bleven we elkaar toch regelmatig zien en praatten we door over onze samenwerking. Met dezelfde passie als wij bier maken is Stefan bezig om zijn koffie te branden. Dat dit zeer aanstekelijk werkt hoeven we jullie vast niet uit te leggen. Binnenkort hoor je meer over onze samenwerking!

Tja mensen we snappen dat de spanning bijna niet meer te houden is, onze blogs slapeloze nachten tot gevolg hebben en jullie aan niets anders meer kunnen denken dat dit unieke project, maar toch vragen we jullie nog even om wat geduld. Volgende week weer een stapje dichter bij het eindproduct. Stay tuned!

PS: om het wachten wat dragelijker te maken kun je natuurlijk nog wel even de blogs lezen die wij eerder schreven over deze Haagse schatten. Voor de blog over Roast Factory klik je hier, voor die van EIBER Bier hier.