Onze kennismaking was een paar weken geleden. Begin september nog, maar de eerste herfststorm raasde door de stad. En die storm ging gepaard met fikse buien. Zelfs het wandelingetje door de duinen vanaf mijn auto veranderde mij binnen ‘no time’ in een verzopen kat. Strandpaviljoen Zuid de locatie, de dames Jojanneke en Sanne van Coaching aan Zee onze gesprekspartners. Maak in deze blog kennis met dit nieuwe en verfrissende concept en ontdek of deze flinke dosis Haagse Happiness ook iets voor jou is!  

Ok. Eerst nog even terug naar de kennismaking. Weer en wind getrotseerd dus alle vier. Doorweekte schoenen bij de open haard. Jassen uitgehangen, mascarastrepen van onze kin geveegd. Op onze sokken maakten we kennis met de enthousiaste dames. Beiden een eigen coachingspraktijk en hun gezamenlijke passies voor coaching en het strand sinds een paar maanden gecombineerd in een nieuw concept: Coachingswandelingen aan zee. En daar wilden wij dolgraag meer over weten!

Ons gesprek startte met de bijzondere ontmoeting tussen Sanne en Jojanneke. Tot een paar jaar terug kenden beide dames, inmiddels dikke (spreekwoordelijk!) vriendinnen, elkaar namelijk nog niet. Het eerste contact werd gelegd door Sanne die Jojanneke complimenteerde met haar mooie website. Na wat heen en weer gebabbel via de digitale snelweg, bleken ze tot hun verbazing in dezelfde straat te wonen èn te werken. Toeval bestaat niet, zou je haast denken! De meiden wilden ook weleens in real life verder kletsen over hun werk en zo werd een datum bepaald. Maar nu komt het mooie: nog voor hun geplande ‘thee-date’ plaatsvond, ontmoetten de meiden elkaar in een overvolle trein. Of die plek vrij was vroeg Jojanneke, Sanne keek haar aan tegelijkertijd zeiden ze: huh, ben jij niet? Goed, tot zover de mooie ontmoeting, over tot de orde van de blog.

Coaching aan Zee dus. Al wandelend de frisse zeelucht opsnuiven, goede gesprekken, een luisterend oor. Op een laagdrempelige manier kennismaken met coaching òf juist op een heel nieuwe manier coaching ontdekken. In een kleine groep wordt gewandeld, in duo’s. Uiteraard rouleren beide coaches mee. Het ene moment ben je de luisteraar, het andere moment ben jij degene die vertelt over wat jou op dat moment bezig houdt. En dat kan dus echt van alles zijn.

Over welk thema zou jij weleens met een coach van gedachte willen wisselen? Lijkt het jou fijn die frisse wind door je kop te laten waaien en tot nieuwe inzichten te komen, of juist wat afstand te kunnen nemen van een kwestie? Dan is dit misschien wel iets voor jou. Je wandelt 1,5 uur over het uitgestrekte Noorderstrand en hebt verder geen enkele verplichting. Ik heb met de meiden afgesproken dat ik graag op het aanbod inga om eens mee te wandelen. Lijkt mij een heel mooie ervaring! Natuurlijk laat ik jullie direct weten hoe ik het vond.

Wij zijn trots dat we dit bijzondere concept mogen toevoegen als nieuwe Haagse schat. Een dosis ‘Haagse happines’ kan immers nooit kwaad! En heb je een Haagse schatten cadeaubon? Ook die kun je bij Sanne en Jojanneke inleveren. Neem even contact met ze op, om te informeren naar de mogelijkheden.

De eerstvolgende wandeldata zijn op vrijdag 13 oktober en vrijdag 27 oktober om 11.00 uur.

Coaching aan zee

Jojanneke | Hart & Ziel coaching
Sanne | Coaching met Sanne

EEN FRISSE WIND
5 (100%) 3 beoordelingen