Ja, je leest het goed. Bij onze nieuwste ontdekking Service Station Duinoord is het alsof je tankt bij de bakker! Ouderwets bij de stoeppomp aan de Regentesselaan je auto volgooien met benzine én gelijk een heerlijk vers desembrood, croissantje en goede kop koffie scoren. Waar zie je dat nou nog?

Wat mij betreft een unieke combinatie, want bij de meeste benzinestations moet je het doen met een saai afbakbroodje of erger nog, zo’n plastic verpakte zompige sandwich. Om over de automatenkoffie nog maar niet te spreken. Alhoewel, daar in de loop van de jaren gelukkig wat verbetering in is gekomen. Maar nergens is het zo als bij Service Station Duinoord op de Regentesselaan, daar rij ik voortaan met liefde een kilometertje voor om!

Het duurde even voordat ik de eerste keer naar binnen stapte, aangezien ik maar weinig met de auto door de stad rijd. Maar inmiddels weet ik dat je aan dit tankstation héél goed een bezoekje kan brengen zonder lege tank, of zelfs gewoon lekker op de fiets. Hier stap je namelijk naar binnen voor super vers brood zonder gekke E-nummers, heerlijke bakkies en je tapt er vers je eigen jus! Probeer ook zeker eens de appelflappen en kaasstengels, die zijn bij ons favoriet.

Deze vorm van gastvrijheid, die zie je haast nergens meer. Service Station Duinoord is onderdeel van een echt familiebedrijf. En dat merk je aan alles. Ze hebben zo’n zes vestigingen rondom Den Haag en Leiden. Waarvan de vestiging aan de Regentesselaan, door de authentieke uitstraling, gemoedelijke sfeer en goede producten veruit de leukste is! Met pure passie en liefde runnen twee zussen met hun broer deze vestiging. Met een warm welkom word je ontvangen, en met een goed gevulde maag stap je de deur weer uit.

En oh ja… je kan ook nog eens je was doen in één van de mega grote wasmachines. Lekker handig voor dekbedden, shirtjes van het hele sportteam en handdoeken. Binnen 50 minuten klaar, terwijl jij geniet van een lekker vers broodje en aan één van de tafeltjes je krantje leest. Hoe relaxed is dat! Rijd of fiets eens langs, het is de moeite.

Service Station Duinoord

Regentesselaan 56a
2562 CT Den Haag
Website