Ik ontdekte laatst een nieuwe spot in het centrum. Bij toeval eigenlijk omdat het het eerste tentje was waar ik samen met mijn mamsie in kon rennen tijdens een fikse regenbui. Over de Nederlandse zomer zal ik me verder niet uitlaten, wel over de plek waar ik toen als een verzopen kat toevallig terecht kwam. Want das me toch opeens een fijne verrassing!

De Grote Markstraat is bij iedere Hagenaar uiteraard bekend en aangezien je ook de Media Markt niet direct over het hoofd kunt zien, wordt dat even mijn navigatiepunt. Met de Media Markt in je rug steek je namelijk de Grote Marktstraat, met gevaar voor eigen leven vanwege de vele fietsers dus let op, over en loop je zo rechtdoor ME for YOU binnen. Toegegeven: de naam vind ik niet direct om over naar huis te schrijven, maar gelukkig wordt dat bij binnenkomst direct gecompenseerd door de fijne inrichting, super vriendelijke bediening en te leuk concept. Want naast de heerlijkste broodjes, taartjes en verse (super gezonde) sapjes, vind je er Dr. ME. Dr. Wie? Een korte uitleg: bij ME for YOU laad jij niet alleen zelf op, maar is ook je telefoon in goede handen. Je laadt ‘m draadloos op aan je lunchtafeltje, laat ‘m tijdens een met liefde gezet bakkie koffie even snel repareren, of kiest je tofste foto uit om direct een hoesje van te maken. Bij Dr. ME is ‘ie in goede handen.

Zo’n plek waar je je direct thuis voelt, waar ik terug ga komen om te bloggen en te genieten van de verse producten en het enthousiaste personeel. Ik zeg:  ren er ook eens naar binnen!   

ME for YOU

Grote Marktstraat 16
2511 BJ Den Haag
Website