Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen dit weekend. Den Haag barst bijna uit haar voegen van alle festivals en evenementen. Gelukkig heb je nog de hele dag om jouw weekendplannen concreet te maken! Zit je klaar voor de Friyay van deze week met de tofste #haagseschatten weekendtips?

Goed, je weekend begint vandaag meteen met een keuzemomentje. Ga je voor de vrijdagmiddagborrel met happen bij wijnbar Ravi in het Statenkwartier of waan jij je op het Plein in Italië tijdens de After Work Aperitivo bij Gusto? En dan moet je ook nog eens kiezen tussen rode en witte wijn. Lastig. Daarna nog zin in een feestje? Het kleine zusje van Jazz in de Gracht, Jazz in de Regentes vindt plaats op het Koningsplein. Aanrader!

Op de culturele tour dit weekend? Dan is de keuze helemaal reuze. Van het Embassy festival op het mooie Lange Voorhout tot de 45e editie van het UIT Festival dat voor het eerst drie dagen lang plaatsvindt en als kers op de taart ook nog de eerste editie van het Ook van jou festival bij Theater Dakota.

Zaterdag mag er trouwens op straat gedanst worden in de Korte Molenstraat! De toch al zo leuke straat vond het tijd voor een feestje en een heus straatfeest met live muziek, heerlijke happen en workshops is het resultaat. Ook hier weer een dilemma want je kunt op hetzelfde moment ook naar De Waterkant in het Westbroekpark voor een heuse dramtune Whiskey tasting met eveneens live muziek (vanaf 14.00 uur start het voorprogramma al). Fijne plek, tof evenement!

En dan heb je dit weekend ook nog de Art & Fashion dagen op en rondom het statige Noordeinde. Lekker shoppen van de nieuwe collecties, culinair genieten, fijne muziek en je vergapen aan mooie kunst en design. En je bezoekje aan dit evenement combineer je natuurlijk even met onze favoriete markt: Le Marie Marché rondom de mooie postzegelboom, pal tegenover Paleis Noordeinde. En dan hebben we ook nog een primeurtje: je Haagse schatten cadeaubon kun je vanaf deze editie op de markt inwisselen bij de bar voor shoptegoed! Wij doen even een klein rondedansje op een Franse chanson! 😉

Timemanagement is het sleutelwoord dit weekend mensen. Maar wat je ook gaat doen, heb het leuk en geniet! Doen wij dat ook! Enne vergeet ons niet te laten weten waar jij uithangt dit weekend door de #haagseschatten te gebruiken.