Ja, hoor daar zijn ze weer: de #haagseschatten weekendtips van deze week gebundeld in onze wekelijkse Friyay! Zeker weten dat jij niks mist dit weekend? Check dan snel onze tips voor jouw ultieme weekend Den Haag.

Sta jij ook al te popelen om het weekend goed in te luiden? Dan hopen we maar dat jij een van de gelukkigen bent die een gratis kaartje heeft weten te bemachtigen voor de eerste editie Afterwork van 2017. De speciale editie Afterwork x CLUPTOWN, is een unieke samenwerking met het Haagse Cluptown in de Haagse hotspot Cortenaer. Ingrediënten genoeg voor een mooie vrijdagmiddagborrel. Heb je nou geen kaartje? Wees dan niet getreurd. Vrijdagmiddagborrelen kan je ook heel goed bij bijvoorbeeld Café Franklin in het Valkenboskwartier en Café Emma in het Regentessekwartier. Of wat denk je van lekkere wijntjes bij Wicked Wines in de stad of het open OCK Podium met o.a. Dwaalkat bij Haagse schat Ock in Loosduinen!

Zaterdagavond wordt het ook lastig kiezen. Dan hebben we drie leuke en totaal verschillende weekendtips voor je. Kies voor een speciale avond bij onze nieuwste ontdekking Vincenzo’s in het Zeeheldenkwartier. Daar kan je zaterdag niet alleen de lekkerste pizza’s eten, maar ook 8 verschillende wijnen proeven van Massimo Di Lenardo. Je favoriete glas bestel je vervolgens bij die overheerlijke pizza. Hoe leuk, Pizzabakker ontmoet Wijnmaker in Den Haag! Voor de dames onder ons die zin hebben in een echte ladies night, is Café Blossom de plek waar je moet zijn. Een avond waarbij je met een cocktail in je hand rondneust tussen de rekken vol vintage kleding! En waar je dankzij de visagiste en kapper ook nog eens opgefleurd met een nieuwe look huiswaarts gaat of de stad in duikt. Wie zin heeft in een lekker cultureel avondje raden we Noordeinde nocturne aan. Een avond vol muzikale traktaties op het Noordeinde, verzorgd door talentvolle muzikanten van het Residentie Orkest en studenten van het Koninklijk Conservatorium – Royal Conservatoire. De galeries verwelkomen je met een goed glas wijn en de restaurants serveren een speciaal menu. Dat is nog eens cultureel verantwoord genieten 🙂

Zondag staat de traditionele NN CPC loop op het programma. Een echt Haags familie-evenement waar we tienduizenden deelnemers door onze mooie hofstad heen zien rennen. Ben jij een trouwe toeschouwer of zien we jou als fanatiekeling met de stoet mee rennen? Wij zijn in ieder geval van de partij om iedereen flink aan te moedigen!

Je weekend sluit je natuurlijk af zoals je hem begon: met een fijne borrel! En waar kan je dat beter doen dan bij Bouzy Wine & Food op de Denneweg. Deze zondag is het er extra goed vertoeven, Wijnkoperij De Gouden Ton organiseert daar, en bij Bistro Vertus, hun jaarlijkse wijnproeverij. Super veel wijnen, en ook nog eens gepresenteerd door een aantal wijnmakers zelf. Hoe leuk is dat, kan je eens het echte verhaal horen achter die ene lekkere wijn.

Gegarandeerd een lekker weekend. Geniet ervan!

Cluptown_haagseschattenPizza_wijn_Haagseschatten Blossom_Haagseschatten Noordeinde_nocturne_Haagseschatten CPC_Haagseschatten Wijnproeverij_haagseschatten