Ik hoop dat je afgelopen week een beetje rustig aan hebt gedaan qua hapjes en drankjes, want je kunt dit weekend je buikje meer dan vol eten in culinair Den Haag. De foodtruck festivals maken hun intrede dit weekend en de moederdagontbijtjes- en brunches vliegen je om de oren. Zit je klaar voor onze Friyay met ditmaal de lekkerste #haagseschatten weekendtips?!

VRIJDAG
Rrrollend je weekend in op het Lange Voorhout zou ik zeggen, want één van de allermooiste lanen van Den Haag staat dit hele weekend in het teken van het fijne foodtruckfestival Rrrollend Den Haag! Naast alle heerlijke happen en dranken op dit knusse festival, swing je er ook lekker mee met jazzbandjes of waag je een dansje bij de DJ. Ook de kids hebben er de tijd van hun leven: knutselen, kindertheater en schminken staan op het programma. Of start jij je weekend bij het andere foodtruckfestival dat dit weekend Den Haag aandoet? Het Bezuidenhout is het decor voor Toost: een intiem, ongedwongen dorpsfeest met ook hier de nadruk op lekker eten. Met wie toost jij er op het goede leven? Ben jij een ware bierliefhebber, dan moet je ervoor zorgen dat jij vandaag nog één van de laatste plekjes van de Beer Test Tour van Bites & Stories bemachtigt! Cheers!

ZATERDAG
Dat je haar extreem goed gaat zitten (en ik kan het weten) na een bezoekje aan de fijne kapper Haagsche Kopjes, weet je natuurlijk al lang, maar deze zaterdag kun je er ook terecht voor een tof optreden van Storks Instores. Weer eens wat anders! En als je zaterdagmiddag dan toch in de stad bent, breng je natuurlijk ook nog even een bezoekje aan Filya Indoor Garden waar je dit weekend 10% korting krijgt op al die fantastisch mooie planten! Als je groene vingers daar niet van gaan jeuken! Staat de zaterdag voor jou in het teken van de wekelijkse boodschappen? Maak daar dit keer dan eens een echt feestje van en shop lekker lokaal op de Dakmarkt van Urban Farmers. Verser dan vers en ook nog eens een schitterend uitzicht!

ZONDAG
Het belooft helaas een wat druilerige dag te worden, dus zit er niks anders op dan extra je best te doen om je moeder vandaag toch in het spreekwoordelijke zonnetje te zetten! Wat denk je van: met je mamsie borrelen bij Burrata tijdens de Sunday Afternoon Aperetivo, een Moederdag High Tea bij de Waterkant, je samen in een wetsuit hijsen tijdens Moms Surf Day bij Hart Beach, of brunchen jullie juist lekker ontspannen bij ZUID? De keuze is reuze! Check wel even de beschikbaarheid bij deze opties. Houden jij en je moeder van muziek en een drankje? Dan tip ik ook nog even de Storks Instores sessie bij September aan de Grote Markt vandaag!