Jemig. Zijn we allemaal een beetje bijgekomen van de sneeuwstorm en bijbehorende ontregelingen? Mooi. Gelukkig blijft een tweede winterwonderland nog even uit dus je hebt geen excuses om binnen te blijven dit weekend. De komende dagen zijn namelijk weer lekker volgepland en voor je het weet heb je je persoonlijke record kerstmarktbezoeken verbroken! Agenda in de aanslag? De leukste #haagseschatten weekendtips vind je in deze Friyay!

Ook dit weekend wederom kerstmarkten in overvloed! Vanaf vrijdag staat de Royal Christmas Fair 2017 in het centrum van Den Haag. En heb jij eigenlijk al gestemd op de mooiste etalage voor de wedstrijd van TINK The Hague? Tijdens TINK XL – Have A Royal Winter kan je gebruik maken van de inpakservice in de Passage en een heuse Hop on Hop off koets die je door de binnenstad chauffeert! Zaterdag kun je voor méér dan alleen je kerstinkopen terecht in de Theresiastraat want de Trees is dan eventjes de X-Mas Trees!. Er zijn live optredens, een unieke X-mas Express en ook de Kerstman is aanwezig!

Op Landgoed Ockenburg kan je vrijdag en zaterdag terecht voor de prachtige Lichtjesavond & Kerstmarkt 2017. Omdat je de komende dagen waarschijnlijk nog genoeg zelf zult koken, reserveer je gezellig de winterse daghap bij Haagse schat Brasserie Ock! Als onderdeel van Super Surprise Saturday in de Zeeheldenbuurt, staat er op zaterdag in de Prins Hendrikstraat een mini kerstmarkt (met schaatsbaantje!). Tijdens de Kerstmarkt & openingsborrel vieren Everything & More en Haagse schat normal gets you nowhere dat ze samen verder gaan!

Zaterdagochtend staat even in het teken van Haagse schat Urban Farmers. Begin je dag lekker ontspannen tijdens Greenhouse Yoga – Urban Farmers van (Haagse schat to be) Hidden Gym. Helemaal zen? Tijd voor de aansluitende Wintermarkt bij Urban Farmers! De wekelijkse DakMarkt viert dit weekend een speciale kersteditie. De uitgelezen kans om je duurzame, unieke (en Haagse) kerstcadeautjes in te slaan. Enneh, pssst! Onze cadeaubon wordt hier vandaag ook verkocht!

Een alternatieve en minstens zo ontspannende zaterdagochtend: een heerlijke winterse strandwandeling & goede gesprekken. Klinkt goed? Meld je dan wel voor vrijdag 12.00 uur aan voor Coaching aan Zee 16 december (laatste wandeling in 2017) bij Haagse schat Coaching aan Zee!

Voor alle Grinches die (nog) even niet aan kerst willen geloven, zijn er gelukkig ook nog leuke activiteiten dit weekend. Zo organiseert Haagse schat Capriole Café leuke workshops waarvan er dit weekend weer een aantal zal plaatsvinden. Op zaterdag en zondag kan je je aanmelden voor de Barista workshop Capriole Cafe waar je alles leert over espresso’s en cappuccino’s. Liever lui dan moe? Op zondag kan je meedoen aan de Workshop koffie proeven Capriole Cafe. En blijf dan ook vooral nog even hangen voor de Capriole music sunday!

En als je dit weekend dan ook weer overleefd hebt, is het tijd om gewoon even lekker op de bank te ploffen met een glaasje gloeiwijn en een kerstfilm. Als je ‘A Christmas Prince’ toch niet langer dan 5 minuten volhield, zet dan even al je kerstmarktfoto’s op instagram! Vergeet ons niet te taggen met #haagseschatten!