Het is bijna 6 uur, tijd om je computer af te sluiten, tijd voor weekend… het is FRIYAY! En daarbij kunnen de leukste #haagseschatten weekendtips natuurlijk niet ontbreken!

Dit weekend is een feestje voor bierliefhebbers! Om te beginnen vanavond bij het Nederlands Bierproeffestival in de Grote kerk. Met een proefglas kan je bij 43 Nederlandse brouwerijen de lekkerste bieren proeven. Uiteraard zijn er ook lekkere hapjes en deuntjes om je weekend goed te laten starten.

Zaterdag begin je je dag eerst met een lekkere kop koffie bij Lola Bikes & Coffee. En we kunnen je vertellen dat dit je best besteedde kop koffie gaat zijn dit weekend. De hele koffie omzet gaat op 21 mei namelijk naar Kika! Dat noemen we nog eens lekker doneren!

Zaterdagavond is het tijd om Lekkâh te swinguh op 100% Haagse Flamingo in het Paard van Troje. Daar presenteren de Règâhs hun nieuwe album: De Bierbar van Sevilla. En daar mag op geproost worden, met Eiber bier natuurlijk! Want met een eiber (ooievaar), een flamingo en een règâh kon dit niet anders dan het huismerk van de Bierbar van Sevilla worden.

Op zondag kan je tussen 13.00 en 19.00 uur smullen én heerlijke biertjes drinken langs een van de mooiste grachten van Den Haag. Tijdens een culinaire wandeling Proef de Gracht kan je bij 9 verschillende zaken de lekkerste hapjes en drankjes proeven! Ga zeker langs onze Haagse schat Blij, want zij weten er elk jaar weer een mooi feestje van te maken!

Proost en een lekker weekend allemaal!

Proost EIBER Bier