FRIYAY! 22 april – Time to go make stories for monday!

It’s FRIYAY! Daarom hebben we natuurlijk weer de leukste #haagseschatten weekendtips voor je!

Vanavond opent vanaf 19.00 uur Café Franklin voor het eerst haar deuren. Wat kan je van deze openingsborrel verwachten? Fingerfood, lekkere plaatjes en een boel gezelligheid. Dat klinkt als een aanwinst voor het fijne Valkenboskwartier.

Voor zaterdagavond hebben we een pareltje in stadsdeel Escamp voor je uitgezocht: Theater en filmhuis Dakota. Ze draaien dan de film Spotlight, die bekroond is met een Oscar voor beste film. Lekker borrelarrangement erbij en je zaterdag-relax-avondje is compleet.

Zondag hebben een wel heel bijzonder evenementje voor je. Dan komt singer-songwriter Marle Thomson speciaal naar vintagewinkel Bar en Zo om wat liedjes zingen! Vanaf 15.00 uur lekker in de tuin, dus laat die zon maar schijnen! En heb je nou niks leuks om aan te trekken, ga dan gauw nog even naar De Kleren Markt in de Barth Kapel! Lekker onder het genot van een wijntje nieuwe favoriete kledingstukken scoren, net voordat de drukte van Koningsdag begint!

Zit jij dit weekend liever met je tenen in het zand? Kies dan voor het Zuiderstrand en Scheveningen! Bij strandpaviljoen Zuid is het zondag Lentefeest. Met een hippiemarkt, DJ’s en voor de kids een springkussen en schmink maken ze dit feestje compleet. Op De Pier in Scheveningen kan je het hele weekend je buikje rond eten tijdens de eerste editie van Soulkitchen. Je raadt het al… een combinatie van internationale keukens en een lekker deuntje op de achtergrond. Wat is De Pier toch leuk geworden met al z’n evenementjes en foodtrucks!

Enjoy the weekend!

Café Bistro Franklin        Kleren MarktMarle ThomsonStrandpaviljoen Zuid