Het laatste weekend van januari is (eindelijk) aangebroken! Zo midden in die wintermaanden leef ik altijd extra naar de weekenden toe. En niet voor niets, want er is altijd weer veel leuks in Den Haag te beleven. Ga de hort op, geniet met vrienden en proost dit weekend volop met de lekkerste deuntjes op de achtergrond. Zo helpen we ook jou met onze #haagseschatten weekendtips graag de winter door!

Begin je weekend goed tijdens de RooftopMusicNight – Mayra Orchestra Special op het dak van Urban Farmers. Geniet van live muziek, het prachtige uitzicht en de lekkerste hapjes en drankjes. Tijdens elke editie van de RooftopMusicNight word je door een andere Haagse chef jullie voorzien van good local food. Deze editie zijn de chefs van Hoender en Hop aan de Grote Markt aan zet om er een culinair feestje van te maken. Wie daarna nog zin heeft om de heupen los te gooien kan door naar een spetterend feestje bij Hart Beach op Scheveningen. Tijdens Radical Times – The Freezing Edition! warm je helemaal op dankzij de fijne deuntjes, leuke mensen en goede vibes!

Ben je dit weekend toe aan wat extra beweging? Dan hebben we zaterdag een paar echte aanraders voor je! Wat denk je van een ontspannen Greenhouse yogales op het dak van Urban Farmers? Even ontsnappen aan alle hectiek. Of kies voor de workshop Natural yoga Movement bij K’dans. Een yogales zonder mat, waarbij je extra bewust wordt van de fysieke mogelijkheden van je lichaam. Even uit je comfortzone, aandacht voor je lichaam en vooral -zoals je van K’dans kan verwachten – véél plezier! Wie zich even echt in het zweet wil werken, die kan naar de unieke Boost Your Booty les van Hidden Gym in de Beergarden. Met opzwepende muziek op de achtergrond worden vanuit verschillende trainingsmethodes de billen en de benen flink aangepakt. Wie wil er nou niet zulke billen als Beyoncé, Rihanna of J-Lo?

Het harde werken voor zo’n killerbody mag beloond worden! Wat denk je van een super mooi lingeriesetje? Alsof het zo moest zijn is Katja van Underneath lingerie zaterdag vanaf 12 uur bij Everything & Nowhere in de winkel is om jou een speciaal handgemaakt setje aan te meten. Neem gelijk een kijkje tussen de nieuwste collectie Studio HKDH x NGYN suikerhartjes shirts of scoor een uniek tegeltje van gekkiggeit. It is time to share some love!
’s Avonds staat er een bijzonder optreden op het programma in de verborgen jazz- en cocktailbar ’t Syndicaat. Monsieur Alban plays swing music, en dat belooft een swingende avond te worden.

Zondag is het tijd voor lekkere bakkies! Die kan je op je gemakje drinken bij fijne zaakjes als BijClarence, Martes, Sam Sam of Op de hoek. Maar je kan ze natuurlijk ook zelf leren maken tijdens de Barista workshop bij Capriole café. Uiteraard gemaakt met de vers gebrande koffie uit hun eigen koffiebranderij. Er is maar plek voor 8 personen, dus wees er snel bij! Op het middagprogramma staat de talkshow Kamera Kultura in het Nutshuis. Laat je voeden door openhartige interviews met o.a. Hans Nijenhuis, hoofdredacteur van het AD. Een lekker vers een verrassend brunchbuffet van Juni Café zal deze middag ook zeker niet ontbreken.

Tot slot sluiten we de maand muzikaal af. Kies voor Singer Sunday met het duo Leopalooza bij Eef Koffie, Live op Zondag met Fine & Mellow bij Brasserie Ock of ga voor voor Rooftop relaxte pop, jazz en soul tijdens een etentje bij Capriole Café.

Geniet van je weekend!