De zomer van 2018, jeetje mina, wat een hitte! Maar voorbij is ‘ie voorlopig nog niet. Des te meer reden om er lekker van te genieten en van alle zomerse activiteiten die hierbij horen natuurlijk. Gelukkig wonen we dicht aan het strand en is de verkoeling dichtbij! Klaar voor de fijnste #haagseschatten weekendtips? 

VRIJDAG

De tips voor de buitenbios gemist van de week? Don’t worry, dit weekend staat in het teken van films! Je kunt zowel bij Hart Beach of op het stadsstrand van Dakota theater, genieten van een buitenluchtbioscoop. Voor de kleintjes wordt er speciaal om 14.00 uur bij Dakota Theater, een kinderfilm getoond! Of je nou in de stad bent of aan het strand, zomer is het overal. Vanaf 13.00 uur kun je bij Kompaan namelijk naar de Badgast Party. De BBQ, beachtunes en Binckhaven Beach zijn een ideaal podium voor een stadse avond!

ZATERDAG

Wie kent ze inmiddels niet, de beelden en schilderijen met die vrolijke dikke madammekes erop?! Altijd al eens zelf willen maken? Nou dat kan, want je kunt vandaag je eigen Dikke Dames Schilderen, op de gelijknamige website is meer informatie te vinden.

Nieuwe kant van Den Haag leren kennen? Je kunt met de rondleiding Smeuïge & Sappige verhalen, een standswandeling door onze mooie stad krijgen met verhalen in twee uur tijd waar je normaliter vier keer voor naar de kapper moet!

Hart Beach staat dit weekend dus in het teken van het Surf Film Festival. Wil je na de film nog een hapje eten of de voetjes van de vloer, ook dat kan! Bij The Shore is het namelijk Caipi Madness met heerlijke cocktails en hippe tunes.

ZONDAG

Naast al die strandactiviteiten ook nog wat van de stad willen zien? Ga dan zondags op fietstocht het Zuiderpark door om de kunstwerken daar te bekijken. Het Zuiderpark telt een dertigtal bijzondere (internationale) kunstwerken die regelmatig wisselen.

In plaats van Yoga in de stad, nu yoga in het zand bij Colorado Charlie op het Zwarte Pad. Lekker zzzen!

Ook een aanrader is het zien van de Bokito Big Band bij Beachclub Culpepper, Deze 19-man sterke formatie bestaat uit verschillende muzikanten én een geweldige zangeres. Jazz op de zondagmiddag, wie wil dat nou niet?!

Getagged in FRIYAY