Het is weer FRIYAY! Tijd voor de leukste #haagseschatten weekendtips voor 29 en 30 april en 1 mei!

In het filmhuis Den Haag kan je vanavond terecht voor kunst, muziek, debat en lekkere biertjes! Daar speelt zich namelijk de eerste Nederlandse Haagse filmnacht af. Met een avondvullend programma waaronder de film ‘Hoe kun je nou zo leven’. Want wat als je nou gewoon gelukkig bent met een half litertje bier, af en toe wat drugs en meer niet? Filmmaker Freek Boon volgde een groep jongeren die bewust kiezen voor een leven buiten de gebaande paden.

Zaterdag en zondag kan je al je zintuigen prikkelen tijdens het Dromen, Voelen, Doen festival op het strand van Scheveningen. Een festival vol foodtrucks, activiteiten, workshops en muziek. Wat denk je van een hilarische lachworkshop? Of kies je liever voor een stevige sessie power kiten?

Zondag hebben we een evenementje voor je bij één van onze verborgen Haagse schatten: De Vlindertuin. In deze bijzondere tuin kan je spelen, ontspannen, tuinieren, genieten van vlinders, bloemen en groen. Bij goed weer organiseren zij zondag een picknick in de tuin met het concept ‘samen delen’! Ben je van plan om langs te gaan, neem dan iets mee of maak iets waar ook de andere picknickers van mee mogen genieten. De Vlindertuin zit verstopt in de Noorderbeekstraat in het Valkenboskwartier.

Om de zondag nog even goed af te sluiten, fladder je door naar de Swan Market op het Kerkplein. Daar vind je de leukste lifestyle producten, die niet op iedere hoek van de straat of in grote winkelketens te koop zijn. Het zijn die producten die het leven nét een beetje mooier maken, producten met een verhaal die vooral met passie en liefde gemaakt zijn. En dat laatste, sluit perfect aan bij Haagse schatten als je het ons vraagt…

Heb jij nog een leuke weekendtip die Haagse schatten waardig is? Laat het ons dat weten via onze live verbinding met Instagram. Gebruik #haagseschatten en zie jouw foto direct terug op de website.

Fijn weekend allemaal!

Eerste Nederlandse Filmnacht        DVD Festival De Vlindertuin Swan Market - Foto: Sanne Romeijn