Het is weer FRIYAY! En de #haagseschatten weekendtips die op de agenda staan, gaan zeker in de smaak vallen!

Vanaf vandaag kan je drie dagen lang de heerlijkste wijntjes proeven op zee. Op De Pier in Scheveningen vind je namelijk de eerste editie van het culinaire wijnfestival GrapeFood. De eerste van drie edities, waar iedere keer een ander land centraal staat. Frankrijk bij het spits af dit weekend. De wijnkenners vertellen jou van alles over de wijn, waardoor ze ongetwijfeld nóg lekkerder smaken. Uiteraard wissel je de lekkerste wijntjes af met wat culinaire bites, zoals de geliefde Franse kazen en gedroogde worsten. Ook mogen de Franse Chansons daarbij niet ontbreken, er mag gedanst worden!

Op zaterdag is het ook weer feest voor de smaakpapillen. Ditmaal tijdens Proef de wijk in, hoe kan het ook anders, ons favoriete Zeeheldenkwartier! Alle restaurants en lunchrooms uit de wijk presenteren én serveren hun ‘signature dishes’ op het Prins Hendrikplein. En dat betekent: één groot en waanzinnig gezellig openluchtrestaurant, waar je kleine hapjes kunt sampelen of een hele maaltijd mixt & matcht.

En omdat samen smullen zo leuk is, kan je zondag verder happen tijdens de grootste én leukste buurtpicknick van Den Haag! Wijkpark de Verademing wordt door Het Circus omgetoverd tot een bijzondere plek en trakteert je op een voorproefje van Het Circus Festival op 9/10/11 september. Neem dus wat lekkers, je vrienden en je kleedje mee en laat je verrassen!

Wat zijn we blij zondag het zonnetje schijnt, want we hebben nog een leuke combi voor je. Wat denk je van zon, zee, strand, lekkere deuntjes en vooral héél veel koopjes? Voor waslijntjes vol met oud, nieuw, hip en vintage moet je bij de koopjeslijn van Beachclub Naturel op het Zwarte Pad zijn!

Bijkomen van dit overvolle weekend doe je op zondagmiddag tot slot bij Le Breton in de Piet Heinstraat. Athans; als je van oesters houdt! Tijdens deze Oyster Sunday serveren ze de lekkerste Fines de Claires oesters voor maar €1,50 per stuk.

Rest ons nog 1 ding: geniet met volle teugen dit weekend!

GrapeFood Het Circus Buurtpicknick Le Breton Proef de wijk