Grote kans dat je dit weekend ernstig tijd tekort komt, er staat namelijk weer zoveel leuks op de planning. Lees in deze FRIYAY welke Haagse schatten weekendtips je écht niet mag missen!

Wie zijn weekend lekker relaxed wil beginnen, gaat vanavond naar Hometown of Capriole Café. Op beide locaties geniet je naast een goede bak koffie, biertje of wijntje van lekkere livemuziek. Luister naar de zangkunsten van singer songwriter Lieke Knijnenburg in Hometown, of laat je omver blazen door zangtalent Maike Boerdam bij Capriole café in de Binckhorst.

Voor nog meer lekkere sounds kan je ook naar Scheveningen. Hummingbird Music heeft daar een top muziekprogramma geselecteerd voor het culinaire festival VISSCH. Je raadt het al, daar geniet je vanaf vandaag tot en met zondag van de lekkerste vis. De best bereide vis uit de Noordzee welteverstaan. Dus houd je van vis, Scheveningse biertjes, een prachtig uitzicht op de haven en lekkere muziekjes? Zorg dan dat je erbij bent.

Een ander niet te missen festival dit weekend is I’M BINCK. Een tikkie eigenzinnig en zeker de moeite waard. Je maakt er tot en met zondag kennis met wat de ondernemers in de Binckhorst allemaal bedenken, doen en innoveren! Ze nemen je mee op avontuur door het industriegebied, waar je op de verschillende locaties de tofste dingen kan beleven. Muziek, theater, inspiratiesessies, lasergame battles, t-shirts maken, noem het maar op. Neem vooraf even een kijkje in het programma, want er is dus super veel te doen en te beleven!

Sluit je wekend in stijl af met de Franse markt Marché Royal op zondag. Kom nog even terug in de vakantiesferen en waan jezelf in Frankrijk terwijl je door de prachtige kronkelstraatjes van het historische Hofkwartier wandelt. Diverse kramen pakken uit met Franse waar, van delicatessen tot mode en snuisterijen. Cafés en restaurants serveren Franse lekkernijen en drankjes, terwijl je ondertussen kijkt naar de show van Franse oldtimers. In de winkels en werkplaatsen hangen en liggen de Franse collecties en Frans design. En bij mooi weer kan je ook nog lekker jeu de boules spelen in de Paleistuin! Veel Franser dan dit wordt het niet!

Waar zien we jou dit weekend?

Maike_Boerdam_haagseschatten VISSCH_Haagseschatten I'm Binck_Haagseschatten Marche Royal_Haagseschatten