Dragen jouw kinderen al een steentje bij aan een duurzame stad en het verbeteren van het milieu? Schenken ze aandacht aan een natuurlijke groene omgeving? Laat ons weten hoe zij een steentje bijdragen en win een strippenkaart voor 10x de leukste kinderactiviteiten tijdens Le Marie Marché Goes Green in de Reinkenstraat aanstaande zondag!

Om bewust leven leuk en inspirerend te maken heeft Le Marie Marché de krachten gebundeld met Platform Duurzaam Duinoord en de winkeliers van de Reinkenstraat. Flaneer vanaf 11.00 uur door de gezellige Reinkenstraat en doe inspiratie op voor een duurzame lifestyle. Wat je allemaal kunt verwachten?

  • Struinen langs kraampjes met mooie, authentieke, lokale producten
  • Franse live muziek en Vinyl-DJ Abstract Blond
  • Bijles door imker Eveline de Heij van Haagse Honing
  • Ootje in het verkeer voorgelezen door schrijfster Lisette de Koning & maak een proefrit in een babyTesla (3-5 jaar)
  • Enorm veel kinderactiviteiten, zoals bootje varen en plastic scheppen, speer slijpen en reuzenbellen blazen, lampionnen knutselen en een potje vredeschaken en nog veel meer…

Zijn de kids uitgespeeld en de buikjes rond? Pak dan de speciale pendelboot, een elektrische step, fiets of benenwagen naar de Duurzaam Wonen Beurs in de Elektriciteitsfabriek. En laat je daar verder inspireren!

WINNEN

En dan nu het belangrijkste: hoe kan je winnen? Like/volg de pagina van Le Marie Marche en Haagse schatten en laat ons weten hoe jouw kinderen een steentje bijdragen aan een duurzamere stad. Wie weet zijn jullie het groenste gezin van Den Haag en winnen jullie de strippenkaart voor 10x pret in de Reinkenstraat. Aanstaande donderdag maken we 2 winnaars bekend!