Je hebt van die zaakjes die je eigenlijk liever geheim wilt houden. Capriole Café is er weer zo één. Verscholen aan de kade van een bijzonder stukje Den Haag, het industriële en volop in ontwikkeling zijnde Binckhorst. Al decennia lang actief als koffiegroothandel en branderij, maar sinds een klein jaar nu ook een fijn restaurant op een unieke locatie. Gelegen aan een klein haventje, in een stoer pand, met een toffe inrichting en gerund door een enthousiaste broer en zus.
Een heus familiebedrijf dus. Maak kennis met Capriole Café.

Naast koffie, kun je bij Capriole ook super lekker eten! Ieder seizoen een nieuwe menukaart, speciaal afgestemd op de tijd van het jaar. Heerlijke gerechten met eerlijke ingrediënten: vlees, vis, burgers, voor ieder wat wils en gegarandeerd om te smullen. Een restaurant met passievolle en kundige bediening en een concept waar wij weg van zijn.

En ja je moet misschien even wat moeite te doen om er te komen, maar geloof ons: het is het waard! Een schitterend terras aan het water waar sinds kort een heus haventje is aangelegd. Lekker aanmeren met je eigen bootje of, en da’s vers van de pers, je huurt een sloepje bij de Fokkerhaven en vaart naar Delft, Leiden of ontdekt Den Haag vanaf het water. Je boottochtje sluit je uiteraard weer af op het heerlijke terras van Capriole.

De passie voor koffie brengt het team van Capriole trouwens ook dolgraag over aan ons: de liefhebber van lekkere bakkies, die je (althans zo werkt dat bij ons) vooral buiten de deur drinkt. Dus ben je benieuwd wat er allemaal komt kijken bij het branden van koffie of zie jij jezelf als toekomstige barista? Houd dan vooral de vele inspirerende workshops die ze via de website en hun Facebook pagina aanbieden goed in de gaten.

Capriole Café

Fokkerkade 18
2516 CC Den Haag
Website