Wij hebben de eer om Eva aan jullie voor te stellen. Eef voor intimi (en straks voor iedereen!), opent begin oktober dé koffiezaak waar we misschien onbewust allemaal heel hard op zoek naar zijn. Op de koffie bij Eef betekent goede koffie, persoonlijke aandacht en kwalitatief hoogstaande en voornamelijk lokale producten.

Dit alles vanuit de gedachte ‘de kracht van de eenvoud’. Geen opsmuk dus bij Eef. Want zo is Eva zelf ook niet. Wij volgen Eef tot en met de opening op de voet en kunnen niet wachten tot we binnen mogen treden in haar ‘huiskamer’. Want dat is precies wat Eef wordt. En daar heeft Eva goed over nagedacht. Door het gebruik van natuurlijke kleuren, de muziekkeuze en de balans in de inrichting, wordt Eef die ontmoetingsplek waar je je direct thuis voelt. Je ploft er neer met dat heerlijke bakkie, die goed belegde boterham of je luidt er het weekend in met een koud Haags biertje.

Na jarenlang gewerkt te hebben in de evenementen en festivals deed de 33-jarige Eva ook veel ervaring op als barista in het Amsterdamse. De van oorsprong Nijmeegse, ziet in Den Haag dan eindelijk haar droom in vervulling gaan, een eigen koffiezaak! Hier jaagt ze haar droom na en daar zijn wij nu al dolblij mee! Want wij zijn ervan overtuigd: Eef wordt absoluut een nieuwe Haagse schat.

We will keep you posted. Enne ondertussen voeg je Eef natuurlijk alvast toe op Facebook en Instagram, dan weet je zeker dat je niets meer mist.

Welkom in Den Haag Eef!