Wat als je een lokale ondernemer vraagt te kiezen tussen verhuizen uit Den Haag of nooit meer ondernemen? Uit Scheveningen of Kijkduin? Uit uitgebreid koken of lekker uit eten? Zomaar een greep uit de dilemma’s die onze Haagse schatten aan elkaar voorleggen in onze nieuwste reeks: Hemd van ’t lijf! Dilemma’s en verrassende vragen aan elkaar om zo onze Haagse ondernemers nóg beter te leren kennen! Vandaag vragen wij beachboy Sander van Strandpaviljoen Zuid het hemd van ’t lijf. Zit je er klaar voor?

Over Sander

Je hebt strandtenten. En je hebt Strandpaviljoen Zuid. En wie bij Zuid komt, kent Sander. De altijd mega vriendelijke en vrolijke beachboy, die deze fantastische plek al jaren maakt tot wat het nu is. De man die elke dag op zijn fietsje naar Zuid stapt. Ervoor zorgt dat je er de lekkerste biologische kippetjes van het spit eet en lokale biertjes drinkt. De man die onze favoriete ‘woensdag 2=1 pizza night’ in het leven heeft geroepen. En die er samen met zijn team voor zorgt dat jij je er welkom voelt en ’s avonds niet meer naar huis wilt. Nóg meer weten over Sander? Lees dan snel zijn (kort maar krachtige) reactie op de voorgelegde dilemma’s en vragen!

3 x lastig dilemma

  • Snelle plons de koude zee in of eerst met een teentje voelen: Zeker voor de snelle plons!
  • Scheveningen of Kijkduin: Scheveningen 
  • Zuid Pizza avond of het kippetje van het spit: Pizza night!

3 x verrassende vraag

  • Wat is jouw favoriete plek in Den Haag? Het strand
  • Waar kun je jou ’s nachts wakker voor maken? Oesters
  • Waar hang je uit als je niet bij Strandpaviljoen Zuid bent? In het water

Van deze Haagse schat wil ik álles weten: Bar en Zo, Little Green Shop in de Prins Hendrikstraat!

Wil jij ook zo’n dag of avondje ‘nooit meer naar huis’ beleven? Spring dan op de fiets naar Strandpaviljoen Zuid. En vergeet vooral niet je Haagse schatten cadeaubon mee te nemen, als je die hebt. Want ook bij deze Haagse schat kan je die natuurlijk inwisselen!