Na het grote succes van vorig jaar, is het over een paar nachtjes weer zover: Bouck’s Festival keert terug in de Boekhorststraat. Wie vorig jaar heeft gemist krijgt ein-de-lijk een herkansing, want dit gratis instore muziekfestival is er eentje om niet te missen! Van een spectaculaire act van Convoi Exeptional, tot een uniek optreden in het nieuwe Bleyenberg. Benieuwd naar wat je allemaal nog meer kan verwachten tijdens dit bruisende festival? Je leest het allemaal in onze nieuwste blog!

En voor iedereen die in stijl door de straat wil struinen, hebben we een leuke goodie om weg te geven! Tag diegene met wie jij zaterdagavond naar het bruisende Makerskwartier wil gaan. De eerste 6 reacties ontvangen het enige echte linnen ‘Boekhorststraat Leeft’ tasje!

Boekhorststraat Leeft
Dat de Boekhorststraat weer leeft, kan jullie haast niet ontgaan zijn. Deze Haagse Jordaan, is de ultieme plek om (opnieuw) te ontdekken. Waar de straat in de jaren ’80 er nogal vervallen bij hing, is het tij volledig gekeerd. De winkeliersvereniging heeft de handen ineens geslagen, met het Bouck’s festival als succesvol resultaat. De straat bruist op deze dag als nooit tevoren! Winkelpandjes transformeren tot unieke concertlocaties en de straat is het speelterrein van de leukste straatartiesten.

Highlights
Convoi Exeptional trapt het festival af met een indrukwekkende act en neemt je vanaf de Grote Markt al dansend mee richting de Boekhorststraat. Op straat kan je terecht voor een lekker EIBER biertje bij een van de barretjes, en maar liefst 17 winkeliers openen hun deuren om artiesten als Beyond the Moon, The Crimson Kings en Toine Scholten hun muzikale talent te laten horen. Onze tip? Het optreden van Rose Marin bij Haagse schat Dorst. Dé plek waar zoals altijd de biertjes voor je koud staan! De eind-act is er ook eentje om niet te missen. Al is het maar om de nieuwe hotspot Bleyenberg te ontdekken! En om je avond helemaal compleet te maken, wandel je zo door naar het Paard om daar de afsluiting van de Haagse Popweek te vieren.

Dat noemen wij nog eens een mooi vooruitzicht van het weekend! Zien we je daar?

Bouck’s festival |21 oktober 2017 | 16:00-22:00 uur

Programma Bouck's festival