Je kunt er bijna niet meer omheen: de etalages kleuren rood, de reclamefolders hebben een roze gloed en in de winkels komen de hartjes je massaal tegemoet. Valentijn staat over precies een week voor deur. Voor de één een waar feestje, voor de ander wellicht een wat overtrokken bedoeling. Maar weet je? Met onze Haagse schatten Valentijn tips, geen afgezaagde doos bonbons of het zoveelste boeket. Nee, wij selecteerden de meest unieke, lokale cadeaus en activiteiten voor je. Zo wordt Valentijn voor iedereen een feestje. Ben je klaar voor een flinke dosis liefde?

Liefde gaat door de maag
Tja dat behoeft natuurlijk geen verdere uitleg. Want wie wordt er nu niet blij van lekker eten in goed gezelschap? Verras je jouw liefde dit jaar met een verrassend theaterdiner bij Ock, imponeer je hem of haar met het ‘love at the first bite’ menu bij Etxea, of genieten jullie van een romantisch diner voor twee met een 3- of 4 gangen verrassingsmenu van de chef bij Capriole in de Binckhorst?

Lokale cadeaus
Cadeautjes krijgen is fijn, cadeautjes geven soms nog veel fijner. Op zoek naar het ultieme cadeau voor jouw stille liefde, vaste verkering of kersverse scharrel? Wij helpen je met plezier een eindje op weg!

Zoek je hét ultieme cadeau voor de man, zoek dan niet verder en loop binnen bij bierspeciaalzaak Dorst aan de Boekhorststraat. Bijzondere biertjes van over de hele wereld. Welke man wordt daar nou niet dolgelukkig van?

Juist je meisje verrassen? Dan slaag je zeker bij Pepita d’oro. Voor een mooi sieraad (en nee mannen, daar hebben we er dus nooit genoeg van), een tof horloge, een kek haarbandje en ga zo maar door. In iedere prijsklasse, voor iedere smaak. En door de inpakkunsten van Rose ziet je cadeautje er ook nog eens super mooi uit!

Enne: hebben jullie de Valentijnscollectie van Everything & Nowhere al gespot? Shirts (met te gekke liefdesteksten) en skirts in alle kleuren en maten. Dus zeker ook iets moois voor jouw verkering! De speciale ‘suikerhartjes’ collectie kwam trouwens tot stand door een samenwerking tussen Babiche van Normals gets you nowhere en Helianthe van Studio HKDH, je weet wel de Haagse ontwerpster van onze cadeaubon.

Je bent een schat
En over die cadeaubon gesproken: wil je zeker weten dat je goed zit met jouw Valentijnscadeau en voorkomen dat je net datgene uitzoekt waar je fijne vent of lieve vriendin eigenlijk stiekem niet op zat wachten? Neem dan het zekere voor het onzekere en geef onze cadeaubon. In te wisselen bij bijna 50 Haagse schatten en al te bestellen vanaf 10 euro via onze webshop. Wie vind jij een ware schat en verdient deze bon?! Speciaal voor Valentijnsdag pakken wij de bon extra feestelijk in.

Vier de liefde!