Men neme twee enthousiaste ondernemers, een gezamenlijke ambitie en een flinke dosis aan lokale producten. Het resultaat? 12 super originele Haagse kerstpakketten, én keuze uit de Haagse schatten cadeaubon! De hoogste tijd dus om afscheid te nemen van onpersoonlijke VVV-bonnen, of afgezaagde dozen met ingeblikt fruit en pasteitjes. Maak kennis met Haagse Pakketjes.

Emile Meijer en Jarno van den Heuvel zijn de drijvende krachten achter Haagse pakketjes. Al sinds de zomer, toen wij nog lekker in onze zwempakken op ’t stand lagen, zaten zij al volop in de kerstsferen. Ze struinde lokale ondernemers af op zoek naar de leukste ingrediënten voor in de pakketten. Stoere producten, zoals Alfredo Gonzales sokken en Oude Haegsche kaas van Ed Boele voor in het mannenpakket. Een bier-borrel-ballen pakket voor een echte Haagse kerstborrel, met – hoe kan het ook anders – Haagse biertjes van o.a. EIBER en Kompaan en Haagse worst. Of gewoon een ambachtelijk Haags pakket met producten als een Haagse kakker, Haagse Honing en Chocolade schotsen van Meneer chocola. Alles erop gericht om mensen te laten zien hoeveel moois Den Haag te bieden heeft.

En daar kwamen wij om de hoek kijken! Want dat wij fan zijn van al die geweldige ondernemingen en producten, dat kan je als lezer van onze blog niet ontgaan zijn. Net als Haagse pakketjes, willen we niets liever dan dat elke euro die naar een kerstgeschenk gaat, uiteindelijk aan toffe lokale Haagse ondernemers wordt uitgegeven!

Koop je een Haags Pakketje, dan steun je automatisch lokale Haagse ondernemers. En dat niet alleen, voor het inpakken van de pakketten werken ze samen met de sociale werkplaats van de Haeghe Groep en doneren ze hun restanten aan Stichting Voedselbank Haaglanden. Lekker verantwoord, daar houden wij van! Dus trek je baas aan z’n jasje, of zet je medewerkers zelf in het zonnetje en zorg dat jouw kerst een echte Haagse wordt!

Merrrry X-mas… 😉

p.s. Kan je nou echt geen keuze maken tussen al die leuke pakketten? Of wil je jouw medewerkers toch liever zelf de keus geven bij welke Haagse ondernemer ze hun kerstpresentje uitgeven? Dan bestel je natuurlijk onze Haagse schatten cadeaubon, die nu voor jouw gemak ook in de webshop van Haagse pakketjes verkrijgbaar zijn!

Haagse pakketjes
070 281 0611
info@haagsepakketjes.nl
Website