Steeds meer mensen houden zich bezig met het efficiënter, duurzamer en gezonder maken van onze voeding. Eten we over 50 jaar biefstukjes uit een laboratorium of complete gerechten uit een 3D-printer? Wie alles wil weten over de ontwikkelingen in de voedselindustrie kan dit festival niet aan zijn neus voorbij laten gaan. Van woensdag tot en met zaterdag organiseert Het Nutshuis samen met Duurzaam Den Haag, TransitieCinema en Juni Café allerlei interessante activiteiten. Uiteraard valt er ook veel te proeven! Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder het hele programma.

WINNEN
Voor de culinaire talkshow op donderdagavond mogen wij van Het Nutshuis twee kaarten weggeven. Tijdens deze avond kom je alles te weten over het voedsel van de toekomst. Van de ontwikkeling van groentestroopwafels tot hamburgers van kweekvlees. Haagse schat Juni Café trakteert je tijdens de talkshow op een aantal verrassende ‘hapjes van de toekomst’. Denk hierbij aan finger food in experimentele vormen tot en met insecten en zeewier. Laat ons hieronder weten met wie jij deze avond wilt beleven, dan maken wij woensdag de gelukkige winnaar bekend!

PROGRAMMA
Wo. 11 okt. (20:00) – Film Our Daily Bread, met om 18:00 een op de film geïnspireerd diner van Juni Café: machinale bediening, goudeerlijke producten!

Do. 12 okt. (20:00 uur) – Talkshow ‘Food for Thought’. Wat ligt er over vijftig jaar op ons bord? Met o.a. presentator Wilbert van de Kamp, food designer Chloé Rutzerveld, food historica Charlotte Kleyn en verrassende hapjes van de toekomst.

Vrij. 13 okt. (19:30) – TransitieCinema vertoont Sustainable Food Film.

Za. 14 okt. (10:30 – 17:00) – Een volle festivaldag voor de hele familie. Een duurzame markt, blinde proeverij, wildplukwandeling (uitverkocht), fietstour naar UrbanFarmers, presentaties, filmvertoningen en vele kinderactiviteiten.

Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten voor sommige onderdelen op Nutshuis.nl

Het Nutshuis

Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag