Nu het buiten steeds donkerder en natter wordt, verlang je net als ik vast ook steeds vaker naar een goede kop koffie en een stuk taart? Of een heerlijke huisgemaakte soep en goed belegde boterham? Wij tippen je onze tweede huiskamer: Eef! Lees snel waarom je hier echt een keer wilt neerploffen.

Voor iedereen die Eef nog niet kent: op de hoek van de Weimarstraat vind je dit heerlijke huiskamercafé. Je wordt ontvangen door een rust en de geur van goede koffie. Want dat is waar Eef voor staat: een kop goede, met liefde gezette koffie. De bonen worden speciaal voor haar geroosterd door Roast Factory (weer zo’n fijne Haagse schat). En met de ruime keuze aan verschillende verse theeën, zitten ook de theeliefhebbers hier prima op hun plek. De apple cake is verrukkelijk en de carrot cake is “to die for”.
Voor je het weet, ben je alweer drie uur verder en zit je aan een Haags EIBER biertje.

In de zomer heeft Eef een zonnig terras, in de winter vlij je je in één van de relaxte stoelen bij de verwarming. Het is met zekerheid mijn favoriete tweede huiskamer, en deze hoef ik niet eens zelf op te ruimen!

Eef

Van Bylandtstraat 92
2562 GL Den Haag
Website