Midden in de wijk Escamp staat een verscholen parel: Theater en Filmhuis Dakota. Een plek waar ontmoeten en ontdekken centraal staat. De mooiste films, de leukste voorstellingen, peuterdans en gave concerten. En nu ook een eigen productie. Vanaf aanstaande vrijdag gaat ‘Keet, begint opnieuw’ in première. Lees snel waarom dit een voorstelling is die je echt niet mag missen!

Maak tijdens de voorstelling kennis met Keet: een enthousiaste vrolijke dame, eind 60, geen kinderen en al jaren bewust alleen. Ze heeft besloten opnieuw te beginnen, mensen op te zoeken, mensen te leren kennen en opnieuw ín het leven te stappen. 

Een jaar lang is Keet in Escamp en Rotterdam Noord op bezoek geweest bij verschillende mensen om te kletsen over ‘eten’ en ‘opnieuw beginnen’. Tijdens deze voorstelling zit je letterlijk bij Keet aan tafel, geniet je van een 4-gangen maaltijd en hoor je alle verhalen over de mensen die Keet heeft ontmoet. 

Keet: “Stap binnen op plekken waar je anders niet binnen zou stappen, hoor verhalen die je normaal niet zou horen, maak kennis met mensen die je misschien anders nooit zou leren kennen!”

De productie is een bijzondere samenwerking tussen Dakota en Studio de Bakkerij in Rotterdam.De voorstelling wordt gespeeld door Nel van Someren als Keet, Melanta Ayon als de Vrouw van Ver en Vincente Santiago als de Metgezel. Daarnaast spelen elke avond andere wijkbewoners in de voorstelling mee die hun persoonlijke verhaal met jullie willen delen.

Maak je klaar voor deze verrassende culinaire, culturele ontdekking en reserveer snel een kaartje. De voorstelling speelt van 6 t/m 15 december 2019. 

Theater Dakota

Zuidlarenstraat 57
2545 VP, Den Haag
Website