Eerder stond ‘ie al op mijn dak, later in de tuin van Haagse schat Bar en Zo en nu in Theater Pepijn. Dan heb ik het over niemand minder dan cabaretier, zanger en acteur Marcel Harteveld. Zijn roots in Den Haag, maar wisselde de hofstad (om voor mij onverklaarbare redenen) om voor de hoofdstad.

Maar hij is terug. Althans voor even. Van 20 t/m 24 december komt hij, gehuld in kerstpak, spelen in Theater Pepijn. Zijn theatershow De Sneeuwengel staat daar vier dagen lang op het programma. Eentje om zeker niet te missen! En weet je wat het leuke is, wij mogen twee kaartjes weggeven.

Marcel droomt zijn hele leven maar van één ding: een ontmoeting met een echte engel. Maar nu, als muzikant van 31, begint hij zich toch af te vragen of het er nog wel van gaat komen. Een jeugd vol schoolreisjes en werkweken, langs kloosters en kerken, zoektochten in het nachtleven en op Tinder hebben nog nooit een glimp van een engel opgeleverd. Om het lot een handje te helpen, gaat hij de straat op, actief op zoek. Maar waar vind je in Godsnaam nog een engel? Zijn ze er nog? En is 2016 nou wel het jaar waarin je als muzikant een engel tegen zou willen komen?

Als ultieme poging organiseert hij dit jaar het grootste, mooiste kerstfeest van het jaar! Alle ingrediënten zijn aanwezig: een kerstboom, kerstliedjes, lichtjes, glühwein en als hij écht zijn best doet…. misschien ook zijn Engel wel.

– Win twee kaarten –
Ben of ken jij die engel? En wil je hierbij zijn? Geef dan in een reactie aan waarom jij twee kaarten zou moeten winnen voor deze voorstelling. De leukste, mooiste, meest tranentrekkende reactie wint twee kaarten voor één van de avonden.

20 tm 24 December – Theater Pepijn
Nieuwe Schoolstraat 21
2514 Den Haag

Kaarten en meer informatie
Website Theater Pepijn
Website Marcel Harteveld