Maandagavond. Een zomerse dag ligt achter ons en ook morgen zijn de weergoden ons gunstig gezind. Dorstig weer is het en dat komt heel goed uit!
Afgelopen weken hebben wij jullie namelijk al veel mogen vertellen over het bijzondere biertje van Roast Factory en Eiber Bier. En nu is het dan toch echt bijna zo ver… Vorige week onthulden we al een klein stukje van het etiket, maar vandaag is de dag eindelijk daar dat we het Haagse biertje aan jullie kunnen showen!

Ondanks de creatieve inzendingen vanuit jullie kant, moeten we trouwens helaas melden dat de juiste naam er niet bij zat… geen winnaar dus, maar we beloven bij deze dat er sowieso nog een toffe winactie aan komt binnenkort! Goed genoeg tijd gerekt, met gepaste trots stellen wij namens Eiber Bier en Roast Factory aan jullie voor:

KOFFIE DICK
Moggûh, dit is Koffie Dick. Al jaren begint Dick zijn dag met een bakkie in de koffietent en na
het werk geniet hij van een welverdiend biertje. Roast Factory en Eiber Bier hebben
besloten om zijn twee geneugten te combineren. Branden en brouwen resulteerde in dit
bier. Een fris, hoppig en blond tarwebier met toevoeging van een fruitige coldbrew koffie uit
Kenia.

Ook zo benieuwd hoe deze bijzondere combinatie zal smaken? Er zijn slechts 1500 flesjes beschikbaar en deze zijn vanaf september bij een gelimiteerd aantal verkooppunten verkrijgbaar. Een exclusief biertje dus! Maar natuurlijk laten wij je als eerste weten bij welke zaken jij een flesje (of twee) bemachtigt, dus houd ons goed in de gaten zodat je zeker weet dat jij binnenkort aan een koude Koffie Dick zit!