Dat lunchroom Lot een echte Haagse schat is, dat kan je haast niet zijn ontgaan. En sinds kort hebben ze weer iets vernieuwends in hun aanbod! Vanaf nu kan je daar niet alleen terecht voor een heerlijk bakkie en lekkere homemade lunch, maar shop je er ook de mooiste unieke (kraam)cadeautjes. Wat een feestje! Nieuwsgierig geworden? Lees er alles over in onze nieuwste blog.

Lunchroom Lot op de Thomsonlaan is een heerlijk plekje om een middag te vertoeven. Op mijn ‘Haagse schatten dag’ klap ik daar mijn laptop open om wekelijkse weekendtips te verzamelen voor de Friyay en op mijn ‘Isabel dag’ geniet ik van een lekker bakkie of zelf samengesteld kruiden theetje met vrolijk spelende kindjes om mij heen. En als ik een ‘geen zin om te koken dag’ heb? Dan bestel ik een heerlijk gezond avondmaaltje om mee naar huis te nemen. Hoe relaxed is dat!

Wist je trouwens al dat de lunchroom is vernoemd naar de dochter van de eigenaars Roel en Marieke? Geen wonder dat het ze zo goed gelukt is om er een super kindvriendelijke plek van te maken. Een gezellig speelhoekje, kindergerechten op de kaart en altijd even geduldig personeel als het – met name op de woensdagmiddag – nog wel eens een tikkie hectisch en chaotisch kan zijn 😉 En sinds deze week hebben ze hun assortiment uitgebreid. Want niet alleen hun kaart is altijd even vernieuwend, ook naast de kaart weten ze steeds weer iets leuks te verzinnen.

Vanaf deze week kan je er nu ook terecht voor de mooiste ‘net even anders ‘ (kraam)cadeautjes en kinderspulletjes. Bijvoorbeeld een lekkere grote wikkeldoek van Fabelab – voor de mama’s onder ons de welbekende Swaddle. Of speciale zwart-witte kaarten met dieren erop, waar pasgeboren baby’s eindeloos naar kunnen kijken. Ook aan wat oudere kindjes is gedacht. Van superschattige stoffe kroontjes en maskers, tot het unieke kartonnen speelgoed van Flatout Frankie, dat je voor het spelen eerst zelf in elkaar moet zetten. Wat mij betreft een schot in de roos dit nieuwe concept. Ga jij ook een kijkje nemen?

*En heb je een Haagse schatten cadeaubon? Dan kan je hem voor deze nieuwe producten bij Lunchroom Lot inleveren.

Lunchroom Lot

Thomsonlaan 100A
2562 JG, Den Haag
Website