5 oktober is het de dag van de leerkracht. En dat betekent dat het tijd is om de juffen en meesters nog even extra te bedanken en in het zonnetje te zetten! Het perfecte cadeau hiervoor? De Haagse schatten cadeaubon natuurlijk! Een uniek, persoonlijk en origineel cadeau dat bij bijna 40 bijzondere Haagse ondernemers kan worden ingeleverd. Zo weet je zeker dat er voor iedereen iets te kiezen valt!

Een kleine greep uit het aanbod? Heerlijk lunchen bij lunchroom Martes of een diner bij Braadstaal. Een nieuwe outfit van Bij Priester, een uniek t-shirt van Normal Gets you Nowhere of een mooi sieraad van A Little Lem. Of wat denk je van een vintage item bij Sprinkel + Hop of Bar en Zo. Ook een ontspannende yogales van 100%YOGA of massage bij Pur Senang zijn Haagse schatten waar je de cadeaubon kan inleveren.

Dus vaders, moeders, secretaresses en directeuren opgelet! Zet de leerkrachten in het zonnetje en bestel de cadeaubon snel! Een compleet overzicht van alle deelnemende schatten vind je hier.