Tussen het Vredespaleis en het mooie Anna Paulownaplein vind je Café Blossom. Een mooi pand, een fijne sfeer, een gave locatie. Blossom staat, en dat heb ik even opgezocht, voor bloeiend, vrolijk en fris en laten dat nu toevallig de elementen zijn, waarbij ik me prima thuis voel!

Al 5 jaar lang is Blossom een begrip in het Zeeheldenkwartier. Niet meer weg te denken op het hoekje van de Laan van Meerdervoort met de Anna Paulownastraat. Blossom ademt rust en ruimte. Een heerlijke lichte zaak, waar je (h)eerlijke gerechten proeft, smikkelt van zelfgemaakte taartjes en geniet van verse sapjes en bakkies.

En binnenkort staat er iets tofs te gebeuren bij Café Blossom. Doe je ogen even dicht en beeld je in: cocktail in je hand, heerlijke hapjes, rekken vol vintage kleding en op de achtergrond fijne deuntjes. Op zaterdag 29 oktober staat opgefleurd op het programma. Een avond voor en door meisjes. Waar jij al happend en slurpend de tofste outfits scoort. En ook aan een kapper en visagiste is gedacht, zodat je in die fijne outfit ook nog eens direct door kunt naar de stad! Als de allerbeste versie van jezelf een dansje wagen met vriendinnen, klinkt goed toch?

Niet in de shopstemming, maar nog wel een berg mooie kleding thuis die je eigenlijk al even niet meer draagt? Ook dan moet je hierbij zijn. Je huurt er tegen een kleine vergoeding namelijk een waslijn (vind ik leuk!), tafel of rekje om jouw vintage kleding uit te stallen.

Ik ben fan, maar kan er vanwege vakantie ‘helaas’ niet bij zijn. Laten jullie me weten hoe het was?

Café Blossom

Anna Paulownastraat 70C
2518 BH Den Haag
Website

blossom-blog-ii blossom blossom-blog