Twee jonge dames, beide creatieve en enthousiaste ondernemers. Allebei een eigen winkel in de Prins Hendrikstraat, gevuld met unieke kleding en eigen ontwerpen. Boordevol toffe ideeën, maar door het runnen van de winkels te weinig tijd om deze uit te werken. Toen Babiche van Normal Gets You Nowhere dan ook een appje stuurde met ’Ik heb een idee…’ kon Lieve van Everything and More alleen maar hopen wat er na het eindeloze ‘is aan het typen…’ in haar scherm zou verschijnen. Eén afspraakje in de kroeg was er maar voor nodig, het was liefde op het eerste gezicht. Sinds eind vorig jaar vind je deze dames samen onder één dak en zijn het de perfecte partners in crime. Maak kennis met de nieuwe Bonny and Clyde: Babiche en Lieve van Everything & Nowhere!

Er is geen beter moment om over deze lovestory te schrijven dan op Valentijnsdag. Babiche en Lieve bundelden hun krachten en runnen samen de conceptstore Everything & Nowhere. Hun talent en enthousiasme zie je terug in de zoete collectie: Suikerhartjes shirts en Scuba swing skirts. Echt té leuk en perfect met elkaar te combineren! Wat je nog meer van ze kan verwachten? Een kleurrijke winkel met veel eigen ontwerpen. Te gekke truien en shirts met ludieke (Haagse) teksten. Roulerende collecties van jonge designers. Een creatief platform. En niet algeheel onbelangrijk: alles zo duurzaam mogelijk geproduceerd.

En er is meer. Want Everything & Nowhere is niet zomaar een winkel. Het is een ontmoetingsplek, een huiskamer. Een plek om iets bij te leren tijdens een van de workshops. Nieuwe mensen leren kennen en je creatieve kant tevoorschijn toveren. De aankomende maanden hebben ze dan ook vier gave workhops op de planning staan. Maak jij van je oude spijkerbroek een walvisknuffel? Of ga je aan tekentafel voor het ontwerpen van een Collar (zo’n kek kraagje)? Alle workshops vind je terug op hun website, dus check deze snel. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief om er zeker van te dat jij als eerste op de hoogte bent van al het tofs dat ongetwijfeld komen gaat!

Wij zijn reuze benieuwd naar het vervolg van deze lovestory en gaan Babiche en Lieve dan ook op de voet volgen. Ga jij ook snel eens een kijkje nemen?

Everything & Nowhere
Prins Hendrikstraat 74
2518 HV Den Haag
Website