Eigenlijk zouden wij een gat in de lucht moeten springen, maar de dames op de foto waren ons net voor. Mogen we aan jullie voorstellen: Tanja (op links) en Eliane, onze kersverse gastbloggers! Van een ambitieus duo, naar een overenthousiast kwartet. Wat een fijne uitbreiding! Een korte introductie is uiteraard op zijn plaats.

Tanja: 34 jaar, trotse mama van Milou en een bruiloft met haar toekomstige man in het vooruitzicht. Geboren en getogen in Den Haag en met haar achtergrond als psycholoog bezig een eigen gezondheidscentrum voor vrouwen op te zetten. Omdat daar nog wat tijd over heengaat, heeft ze nu (hoera!) tijd over om ons te ondersteunen. Ze is dol op reizen: van weekendjes weg tot verre bestemmingen. En terwijl ze dat eerst met d’r vriend deed mag peuter Milou nu natuurlijk mee. De kleine dame heeft al 12 vluchten op haar naam staan. Tanja wordt verder gelukkig van urenlang tafelen, series kijken, theetjes leuten en katten.

Eliane: 22 jaar, studente aan de TU en onze enige echte import Hagenees. Pas dit schooljaar verruilde zij haar vorige studentenstad Groningen voor fijn Den Haag. Om de stad beter te leren kennen, ging ze op zoek naar blogs en toffe tips. Tja dan kom je natuurlijk al snel bij ons uit…;) Ze staat te popelen om (potentiële) schatten te bezoeken, is dol op speciaal biertjes en koffie, enorm sportief, een ware ‘crea bea’ en eet het liefst enkel kleine hapjes zodat ze zoveel mogelijk verschillende gerechten kan proeven.

Ze staan te popelen om jullie mee te nemen op hun avonturen door Den Haag en samen met ons Haagse schatten te bezoeken.
Meiden: welkom aan boord, wij zijn nu al blij met jullie!