Het is niet vaak dat je een duo tegenkomt met dezelfde sprankeling in hun ogen, dezelfde hoge ambities en eenzelfde passie. Niet vaak dus, maar de meisjes van IamReservations zijn zo’n duo. Twee Haagse meiden met een missie. Een doel. Een droom. En dat is om ons kennis te laten maken met de meest bijzondere en best beoordeelde hotels in eigen land. Althans da’s de korte termijn. Na de zomer nemen ze ons mee de hele wereld over.

Eigenaresse Claudia van den Berg over haar bedrijf: “Volgens ons zit kwaliteit in de aandacht voor details. Daarom zijn we, naast de boekingen van locaties, bezig met het zorgvuldig selecteren van restaurants en unieke hotspots. Voel je verbonden, waar je ook bent ter wereld of wilt zijn, onze deur staat altijd open.” Natuurlijk mag Den Haag niet ontbreken in hun aanbod. Drie zorgvuldig gekozen hotels vind je terug tussen de meest fijne locaties. Voor de echte belevenis van een stad bieden ze tips aan van locals, en daarbij mogen de Haagse schatten tips vanaf nu natuurlijk niet meer ontbreken.

Afgelopen week spraken wij uitgebreid met Claudia en Annemieke in hun unit in de Caballero fabriek. En weet je wat het leuke is? Wij gaan samenwerken!
Vier meisjes op een missie dus. Benieuwd naar hoe deze samenwerking eruit gaat zien? Houd onze pagina dan goed in de gaten. Er komen leuke dingen aan!

IamReservations
Saturnusstraat 60 – unit 68
www.iamreservations.com
info@iamreservations.com