Van vrijdag 29 juni tot en met zondag 1 juli wordt het hart van de Scheveningse visserij omgetoverd tot het gratis foodfestival VISSCH. Dit culinaire Noordzeevis festival vind je op de plek waar de verse vangst uit de Noordzee dagelijks binnenkomt: de Scheveningse Visafslag. En nou komt het allerleukste van alles: wij mogen de PR van dit toffe festival verzorgen! Dus (toekomstige) visliefhebbers opgelet: lees snel verder en zorg dat je er eind juni bij bent.

Stiekem ben ik best een beetje trots dat wij vanuit Haagse schatten VISSCH op de kaart mogen zetten. Want wat is nou leuker dan een festival op een unieke locatie in de Scheveningse haven promoten? En laat ik nou ook nog eens een enorme visliefhebber zijn. Drie vissen in 1 klap als je het mij vraagt. Maar goed, terug naar VISSCH, want dat is waar het allemaal om gaat.

De Visafslag is met stip de beste plek voor dit culinaire visfestival. Waar dagelijks de verse vangst wordt binnengebracht sta jij nu met een heerlijk hapje, drankje en muziekje op de achtergrond te genieten van het mooie uitzicht op de haven. Wat je er nog meer kan verwachten? Denk aan sfeervolle eettentjes, foodtrucks, barretjes en terrassen waar je van alle culinaire hoogstandjes kunt genieten. Smul van de uitgebreide vismarkt, leer fileren van topchefs, proef de lekkerste (vergeten) Noordzeevissen of doe mee aan een van de kookworkshops. Ervaar en proef wat Scheveningen, haar visserij en de restaurants allemaal te bieden hebben! En dat is nogal wat kan ik je inmiddels uit eigen ervaring vertellen.

Het bruist deze zomer sowieso in de haven van Scheveningen. Van 24 juni t/m 1 juli vindt namelijk ook de finish van Volvo Ocean Race, de langste en zwaarste zeilrace van de wereld, plaats. Een week lang vol festiviteiten voor zeil- en sportliefhebbers van over de hele wereld. De organisatie van VISSCH is er trots op dat zij als officieel side event van de Volvo Ocean Race finish onderdeel uitmaken van dit enorme sportspektakel. En dat kunnen wij ons heel goed voorstellen!

Zet jij ‘m ook alvast in je agenda?

OPENINGSTIJDEN VISSCH
Vrijdag 29 juni – 17 tot 22 uur
Zaterdag 30 juni – 12 tot 22 uur
Zondag 1 juli – 12 tot 19 uur

www.vissch.nl