Kort en bondig: je hebt strandtenten. En je hebt Strandpaviljoen Zuid. Onze Haagse favoriet, met stip. Een plek waar je neerploft om te werken en geniet van met liefde bereid eten. En het leuke: de producten worden ook nog eens zoveel mogelijk lokaal ingekocht.

De honing in je verse munt thee is natuurlijk afkomstig van Haagse Honing en de verse groentes komen van de stadsboerderij Urban Farmers. Een plek waar je borrelt, alleen of met vrienden, met of zonder kids en mensen ziet van alle leeftijden. Een strandtent waar de sfeer en beleving centraal staan. Waar bewust geen muziek uit de speakers knalt omdat je aan het geluid van de zee nu eenmaal genoeg hebt. Er is nagedacht over het concept zonder dat het te gelikt is en dat vinden wij knap. Een strandtent zoals deze, wat ons betreft, bedoeld is.

Het zal jullie dan ook niet verbazen: wij brengen er menig uurtje door. En daarom kunnen wij ons geluk niet op. Want alsof het al niet feestelijk genoeg is dat Zuid sinds afgelopen zaterdag weer 7 dagen in de week geopend is, mogen we ze sinds deze week ook nog eens officieel een Haagse schat noemen. En dat betekent dus dat je er ook je Haagse schatten cadeaubon kan inleveren! Ok. Wacht even, wij doen een klein vreugdedansje op onze samenwerking.

Goed, ben ik weer. Zuid dus. Een plek waar ze toffe evenementjes organiseren, van het fleurige lentefeest eind april, tot kledingmarktjes en uitgebreide ontbijtsessies tijdens bijna alle feestdagen. Maar ook een plek waar volop gesport kan worden bij één van de lokale aanbieders waarmee ze samenwerken. Een plek waar het buitenleven een vanzelfsprekendheid is, waar je je simpelweg thuis voelt. Niet voor niets luidt hun motto: Oost West Zuid Best. En daar heb ik, voor de verandering, eens niets tegen in te brengen!

Oh ja toch nog een nabrander: je vindt Strandpaviljoen Zuid bij strandslag 11. Zien je daar!

*Heb je een Haagse schatten cadeaubon? Dan kan je hem dus bij deze Haagse schat inleveren.

 Strandpaviljoen Zuid

Zuiderstrand 3, strandslag 11
2583 Den Haag
Website