Terwijl de paaseitjes volgens mij al in januari in de schappen van de supermarkt lagen, moet ik eerlijk bekennen dat is er gister pas achter kwam dat het alweer bijna Pasen is! Oh jee… nog helemaal niets geregeld natuurlijk. Maar gelukkig geen stress hier, want er zijn super veel leuke plekjes in Den Haag waar je gewoon met de hele family terecht kan. Met deze #haagseschatten tips zit jij er zeker op je paasbest bij!

OP HET STRAND
Life is better at the beach, ook met Pasen! Geniet daarom van een super lekker paasontbijt of paasbrunch aan zee. Bij strandpaviljoen Zuid bijvoorbeeld, met een uitgebreide paasbrunch van 11.00 – 14.00 uur!

IN DE STAD
Ook Sam Sam zet speciaal de deuren wijd voor je open. Op deze fijne plek smul je van een paasplankje, verse jus en natuurlijk een lekkere bak koffie. En uit ervaring kan ik je vertellen dat alles wat daar uit het kleine open keukentje komt meer dan de moeite waard is!

OP HET PLEIN
Geen zin om lang te tafelen, maar wel zin om te smullen als een god in Frankrijk? Dan is Le Marie Marché op ‘t Plein waar jij met Pasen moet zijn. Lekkere hapjes proeven, fijne Franse chansons op de achtergrond en voor wie blijft hangen een lekker Haags Eiber biertje op het terras.

IN HET BOS
Middenin het landgoed Ockenburgh is het met Pasen ook zeker goed vertoeven. Voor nog geen 15 euro geniet je bij Brasserie Ock van een super uitgebreid ontbijtbuffet. Allerlei lekkers en als Paasspecial een chocoladefontein met marsmellows, lange vingers en vers fruit toe. Maar goed dat dit de perfecte plek is om daarna tijdens een wandelingetje flink uit te buiken.

BUITEN DE STAD
Wie er na het lezen van deze blog als de kippen bij is, kan misschien nog een plekje bemachtigen bij het goed verscholen, maar altijd heerlijke Capriole! Hopelijk hebben ze nog een paar plekjes vrij voor hun overheerlijke paasontbijt en paasbrunch. Een unieke plek om je vrienden of familie mee naar toe te nemen!

HOME SWEET HOME
Blijf je lekker thuis en wil je paastafel vol lekkernijen? Fiets dan zeker even naar bakkerij Victor Driessen aan het Mezenplein. Want als er ergens uitgepakt wordt met Pasen dan is het daar wel. Dag en nacht draaien ze op volle toeren om iedereen tijdens deze dagen te voorzien van verse scones, kwarkhaasjes, broodkippen, brioche konijnentjes, eigen gemaakte macarons, paas cupcakes, haver mini-muffins, vers gebakken granola, mini ontbijtbolletjes en niet te vergeten overheerlijke paasbrood met biologische zuiver amandelspijs!

We zijn reuze benieuwd hoe jouw Paasdagen eruit gaan zien! Hebben we je enthousiast gemaakt om er lekker op uit te gaan naar een van de genoemde Haagse schatten, vergeet dan niet vooraf een plekje te reserveren!

Vrolijk Pasen!