Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een serieuze business. Dankzij haar passie en rust weet ze iedereen voor de camera op hun gemak te stellen. Dat is wat keer op keer zorgt voor het perfecte plaatje. Een perfect plaatje, niet té geposeerd en zonder ‘prodent smile’, geschoten door Evelyne Vrolijk van Evelyne Photography. Lees alles over deze inspirerende Haagse fotografe in onze nieuwste blog.

Evelyne heeft een enorm talent. Zij weet namelijk als geen ander om mensen, en kinderen in het bijzonder, op een natuurlijke manier op een foto vast te leggen. Hoe ze dat doet, vindt ze lastig te benoemen. Maar haar bescheidenheid tijdens ons gesprek, doet mij wel iets vermoeden. Ze neemt ruim de tijd, maakt er iets gezelligs van en zorgt ervoor dat jij je helemaal op je gemak voelt. En zo gaat ze ook te werk als ze achter de camera staat. Dus als na afloop (zelfs) een vader enthousiast is en zegt hoe relaxed hij de shoot vond, dan beschouwt Evelyne dat als een van de mooiste complimenten die ze kan krijgen!

Ze haalt het meeste plezier uit haar lifestyle shoots met newborns en kinderen. Niet voor niets lanceert ze binnenkort haar kinderfotografielabel ‘kids by eve’. Onder deze naam fotografeert ze pasgeboren baby’s, maakt ze de mooiste kinderportretten en schiet ze de leukste kindermode plaatjes voor kinderblogs zoals Les Enfants à Paris en Tea Cups & Tulips.

Dat Evelyne ook nog eens haar hart op de juiste plek heeft, blijkt uit haar bijzondere samenwerking met stichting Earlybirds fotografie. Deze stichting biedt ouders van kindjes die te vroeg zijn geboren kosteloos een fotoreportage aan. Evelyne vindt het fantastisch om ouders een mooie herinnering te kunnen geven aan de beginperiode van het leven van hun kindje, ook als dat in het ziekenhuis is. En zo de intieme en waardevolle momenten tussen ouders en kind vast te mogen leggen. Hoe mooi is dat!

En niet alleen intieme momenten tussen ouders en kind maken haar happy. Ook een shoot van jou met je grote liefde, daar draait ze haar hand niet voor om. Maar natuurlijk wel weer zo min mogelijk geposeerd en altijd met natuurlijk daglicht. Lekker op het strand of op een andere toffe buitenlocatie. Of gewoon comfortabel bij je thuis. Benieuwd naar wat je van haar fotografie kan verwachten? Neem dan zeker een kijkje in haar portfolio op www.evelynephotography.com.

Zoals je merkt vinden wij Evelyne een echte Haagse schat, en zijn dan ook reuze benieuwd hoe jullie daarover denken. Heb je wel eens een shoot bij haar gedaan, deel dan jouw ervaringen met onze volgers. Want ook bij Evelyne Photography kan de Haagse schatten cadeaubon worden ingeleverd!

5_Evelyne Photography 4_Evelyne Photography 1_Evelyne Photography