– A well spent day brings happy sleep –  

Niets is zo lekker als een heerlijke nacht slapen! In een bed met pas gewassen linnen en wakker worden met de geur van vers gezette koffie en warme croissantsOm vervolgens met tips van een local de stad te ontdekken, langs de leukste winkeltjes te slenteren en de fijnste plekjes te bezoeken. Word jij ook blij van deze gedachten? Dan hebben we goed nieuws voor je!  

Dankzij de twee Haagse dames van I am Reservations, mogen wij een nachtje op een bijzondere plek in Den Haag weggeven! Hoe leuk is dat! De winnaar wordt op  zaterdag 23 juli ontvangen door het alleraardigste echtpaar Frank en Petra, die ongeveer tien jaar geleden op een prachtige plek aan het Sweelinckplein de deuren van de Residenz openden. Deze plek is een combi van een klein boutique hotel en een Bed & BreakfastMet mooie ruime kamers, voorzien van openhaard en een heerlijk bad. Ontbijten doe je gezellig samen met de eigenaren en hun zoon in de woonkamer, of natuurlijk gewoon lekker op je eigen kamer.  

Kortom: naast wie zou jij zondag de 24e graag wakker worden? Je beste vriendin, je verkering, je mama of je allerbeste vriend. Laat het hem/haar én ons hieronder weten. Vergeet niet ook de Facebook-pagina van I am Reservations te liken, om op de hoogte te blijven van nog veel meer toffe hotspots. En wie weet brengen jullie samen een nachtje door in dit fantastische Haagse hotelletje .

Reageren kan tot en met vrijdag 15 juli!  Maandag 18 juli maken we de winnaar bekend via www.haagseschatten.nl en via Facebook, natuurlijk krijgt de winnaar ook een persoonlijk bericht.

Residenz R2 ResidenzResidenz

Sweelinckplein 35
2517 GN Den Haag
Website