Hebben jullie het al voorbij zien komen? Bijzondere sporten op bijzondere locaties. Van Bier Yoga tot Rave Yourself Fit. En van Cardio Disco Boxing tot Roll Yourself Fit. Nèt even iets minder saai dan je reguliere sportuurtje en ook nog eens bij de tofste en vaak verstopte plekjes in Den Haag.
Echt, als dit geen Haagse schat wordt, weten wij het niet meer!

Maar daarop vooruitlopend alvast deze blog. Die werd ons op een presenteerblaadje aangeboden door mijn collega vriendinnetje Irene. Zij ging voor ons op vooronderzoek tijdens één van de lessen bij de organisator van al deze inspirerende sportsessies: Hidden Gym. En toegegeven: wij zijn op basis hiervan al bijna overtuigd.
Wat denken jullie: een toekomstige Haagse schat?!

Antwoorden na het lezen van onderstaande:

Rrrrrollend naar huis! 

Zweten, buffelen, spierpijn, over je grenzen gaan, oftewel sporten. Ik ben er niet echt dikke vrienden mee. Ik vind sportscholen doorgaans niet echt gezellig en de mensen vaak te serieus. Maar ja, als je de 30 bent gepasseerd wil je toch op één of andere manier dat goddelijke lichaam behouden 😉 Dus toen een vriendin mij op Facebook tagde in een bericht van Hidden Gym maakte ik een vreugdedansje! Want: net-even-anders-sportklasjes georganiseerd op dé hidden gems van Den Haag, I’m in!

Na Beer-Yoga in de kroeg Beergarden (ja echt; bier drinken en yoga tegelijkertijd!) en Rave Yourself Fit op de Pier was het twee weken terug tijd voor Roll Yourself Fit in de Lourdeskerk in Scheveningen. Yes! Rolschaatsen in een kerk. Samen met een groep enthousiastelingen in glanzende strakke lycra pakjes verzamelden we ons in de prachtige Lourdeskerk. Lekker muziekje erbij, rolschaatsen onderbinden en gaan! Dachten wij nog even dat we relaxt een paar rondjes gingen rollen… Maar nee, rolschaats-meester Patrick had meer voor ons in de planning. Wist jij dat je squats, burpees en push-ups kon doen op rolschaatsen? Nou mijn spieren inmiddels wel! (overigens mijn lachspieren ook – wat een lol hebben we gehad). Genadeloos werden we afgebeuld. Gelukkig ook afgewisseld met gezellige disco-moves en een heuse Soultrain.

En zo eindigden we allemaal uitgeput maar mét een grote glimlach op ons gezicht. Plezier maken en sport tegelijk; het kan dus echt! En vanaf januari zelfs iedere maand. Dan start Hidden Gym met een vast lesrooster. Ik heb zo’n idee dat ik mijn goede sportvoornemens in 2018 moeiteloos ga waarmaken!

Dankjewel voor je blog Ireen, wij stoffen onze rolschaatsen vast af voor de volgende keer! 🙂