Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

100% YOGA

Live online yogalessen. Een ideale balans tussen inspannings- en ontspanningsoefeningen die ervoor zorgen dat jij en je lichaam zich geweldig voelen.

Haagse happiness

100%YOGA

Waarom zou je voor je yoga lesje altijd de deur uit moeten? Yoga kan immers bijna altijd en overal. Een stapel matten, een flinke dosis creativiteit en de ondernemersgeest van Esther zorgen ervoor dat 100%YOGA nét even wat anders is dan andere yoga scholen en dat maakt haar dan ook echt een Haagse schat!

Lekker vanuit huis

Om yoga op een zo laagdrempelig mogelijke manier aan te bieden, geeft Esther wekelijks live online yogalessen. En dat betekent dat jij alleen de salontafel thuis even aan de kant hoeft te schuiven, de deur niet uit hoeft en gewoon in je meest comfortabele kloffie kunt genieten van een yoga lesje in je eigen huiskamer. Hoe chill is dat?

Geen benen in je nek

Goed om te weten: de lessen zijn voor iedereen en voor elk niveau toegankelijk. En probeer je in een gekke bui toch dat been in je nek te leggen, dan is er in ieder geval niemand die het ziet! 😉 Nooit een volle klas, nare luchtjes of onaangename aangezichten van poses van je iets te enthousiaste buurvrouw. Wij zien enkel voordelen.

Wil je je Haagse cadeaubon bij 100%YOGA inwisselen, neem dan even contact op met Esther via: esther@100procent-yoga.com.