Cadeaubon bestellen

Happies & bakkies

Arari

Dit voormalige Haagse koffiehuis is omgetoverd tot een knusse, kleurrijke hotspot. Met een wisselende kaart vol met heerlijke (vegan) gerechten!

Happies & bakkies

Arari

Sjeezend op je fiets over de Loosduinsekade of starend vanachter het raam in tram 2, is dit kleurrijke koffiehuisje op de hoek kruising met de Monstersestraat je vast wel eens opgevallen. Arari: een voormalig Haags koffiehuis dat is omgetoverd tot fijne lunchspot. Koffie kun je er natuurlijk ook nog krijgen, om mee te nemen of neer te ploffen op het zonnige terras.

Van koffiehuis tot hippe hotspot

Het voormalige Haagse koffiehuis was vroeger al dé ontmoetingsplek in de buurt. Gelegen op een kruising waar verschillende culturen in Den Haag in elkaar overlopen. Mitchell, de eigenaar van Arari deed zijn inspiratie voor zowel de kaart als het interieur op tijdens een van zijn reizen door Zuid-Afrika. Aansprekende kleuren, verse producten en heerlijk geurende gerechten! Je krijgt er meteen een vakantiegevoel, wanneer je aan een van de tafeltjes op het ruime terras neerploft. Binnen zijn er slechts een paar plekje, die – wanneer de coronamaatregelen het toelaten – regelmatig bezet zijn door buurtbewoners voor een dagelijks praatje.

Plant-based menukaart

Op de kaart vind je de lekkerste gerechten, van een gezonde smoothiebowl in de ochtend tot een mega lekker broodje smashed avocado (onze favoriet!). Ook de wraps zijn een echte aanrader. Ook aan warme gerechten geen gebrek, zelfgemaakte soepen, wraped burgers en een rijst- of noodlebowl. Ideaal voor als je een keer tot laat aan het werk bent of gewoon geen zin hebt om zelf te koken! Om af te halen of tot aan je deur bezorgd. Alles op de kaart is plant-based, super vers en er komen telkens nieuwe gerechten bij. Een bezoekje waard dus als je het ons vraagt!