Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Bakkerij Victor Driessen

De lekkerste bakker in de Vogelwijk. Het brood is lactosevrij en bevat geen e-nummers, suikers en vetten. Gewoon puur zoals brood hoort te zijn!

Shop till you drop

Bakkerij Victor Driessen

De winkel van familiebedrijf Victor Driessen aan het Mezenplein in Den Haag lijkt wel een snoepwinkel. Zoveel verschillende soorten broden en andere lekkernijen. Al het brood is lactosevrij en bevat geen e-nummers of toegevoegde suikers en vetten, gewoon puur zoals brood hoort te zijn! En dat al vier generaties lang.

De brood apotheker

Victor is een expert in broodbakken en experimenteert regelmatig met alle soorten meel en granen om het perfecte, meest natuurlijke brood te maken. Niet voor niets wordt hij ook wel de ‘brood apotheker’ genoemd. Niet alleen voor brood kan je trouwens in de winkel aan de Mezenlaan terecht. Het is ook een unieke plek voor kinderfeestjes en rondleidingen door de ambachtelijke bakkerij.

Vikkie on tour!

En weet je wat al helemaal leuk is? De bakkerij heeft ook twee mobiele, volledig elektrische broodkarren, genaamd ‘Vikkie” rond rijden. Die rijden door Haagse wijken, langs de stranden, kantoren, middelbare scholen, bejaardentehuizen en nog veel meer locaties! Op www.broodvanvic.nl zie je of deze felroze vierwielers ook al bij jou in de buurt komen.