Cadeaubon bestellen

Happies & bakkies

bijClarence

Een jazzy muziekje op de achtergrond, de heerlijkste huisgemaakte taartjes in de vitrine, een fijne sfeer en de lekkerste koffietjes. Dat is bijClarence!

Happies & bakkies

bijClarence

Eén van onze Haagse schatten van het eerste uur. En dat maakt dat Bij Clarence een speciaal plekje in ons hart heeft. Bij Clarence is een plek waar ze koffie zetten tot kunst hebben verheven, eten uiterst serieus nemen en waar klantvriendelijkheid in het DNA zit. Niet voor niets prijkt er op de achterkant van de shirts van de medewerkers ‘being kind is the new cool’.  

Voor vroege vogels

Niets zo fijn als je ochtend rustig opstarten met een goed gezet bakkie koffie en een verse croissant. Bij Clarence kun je dagelijks al vanaf 7.00 uur terecht. De echte vroege vogels wrijven hier het slaap uit hun ogen, slaan de krant op en turen de Piet Heinstraat in door de voorruit. De muziek staat zachtjes aan, maar wordt overstemd door de koffiemachine. 

De lekkerste taarten

In de vitrines aan de bar staan de lekkerste, uiteraard home made, taarten voor je uitgestald. Onze absolute favoriet: de carrot cake! Bij Clarence is zo’n zaak waar je de hele dag wilt blijven. Of je nu alleen of in gezelschap bent. Ben je er met mooi weer dan kies je een plekje op het terras aan de Piet Heinstraat en geniet je van het bruisende Zeeheldenkwartier. Maar ook de beschutte tuin aan de achterkant is een heerlijk plekje om te vertoeven.