Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Bites & Stories

Ontdek Haagse hoogtepunten en de beste verborgen plekjes tijdens een culinaire Food, Beer of Wine Tour van Bites & Stories.

Haagse happiness

Als je de liefde voor Den Haag en eten en drinken combineert, dan kom je uit bij Bites & Stories. De enthousiaste gidsen van deze Haagse schat nemen je tijdens hun tours namelijk mee op ontdekkingstocht langs een heerlijke mix van Haagse hotspots en de beste verborgen plekjes. Elke locatie heeft een uniek product om te proeven en een inspirerend verhaal om te delen. Ook ideaal om je buitenlandse vrienden met de Nederlandse keuken en cultuur kennis te laten maken, want de tour is zowel in het Nederlands als in het Engels!

Like a local

Bites & Stories brengt je naar lokale ondernemingen, vaak kleine zaakjes, waar je de gezichten en verhalen achter deze plekken leert kennen. Want achter elke onderneming schuilt iemand met een sterke passie en een bijzonder verhaal. Je leert Den Haag kennen als een ware local, hoort verhalen die je nog niet kende en komt op plekken waar je eerder zomaar voorbij fietste.

bites stories

Dat smaakt naar meer

Omdat de originele food tour simpelweg naar meer smaakte, zijn aan deze tour inmiddels ook de wijn- en biertour toegevoegd. Ook hier proef je in een tour van 3,5 uur al wandelend van de mooiste Haagse verhalen, hapjes en drankjes.

Het ultieme uitje voor je vriendengroep, vrijgezellenfeest of familie uitje is nog nooit zo dichtbij geweest.

Cadeaubon_haagse_schatten

Wil je jouw Haagse Schatten cadeaubon hier inleveren? Neem dan even contact op met Kerensa van Bites & Stories. En doe de bon ook eens cadeau! Elke euro die je uitgeeft aan de bon wordt gegarandeerd besteed bij een lokale onderneming in Den Haag. Zo kunnen we met elkaar blijven genieten van de Haagse hotspots van al die enthousiaste, gedreven Haagse ondernemers.

Koop ‘m in onze webshop, of ga langs bij een van onze verkooppunten.