Cadeaubon bestellen

Happies & bakkies

Buitenontbijtjes

Een bijzondere manier om jouw dag te starten: een met liefde bereid ontbijtje op een bijzondere buitenlocatie in Den Haag.

Happies & bakkies

Voor iedereen die net als wij dol is op het buitenleven, is de Haagse Schat Buitenontbijtjes echt een aanrader. Je dag starten met een met zorg bereid vers ontbijtje op een bijzondere buitenlocatie. Het bos, het strand of een mooi park? Buitenontbijtjes geeft jou een frisse start van de dag. 

Frisse lucht 

Zittend op de zelfontworpen mobiele stoel, smul je van een zo puur mogelijk en met liefde bereid ontbijtje van Aafke. En dat terwijl je heerlijk de frisse lucht inademt en geniet van de natuur om je heen. Dit is in het kort het concept van Buitenontbijtjes. Op bijzondere en verrassende buitenlocaties in Den Haag heb jij een unieke ontbijtervaring met je partner, gezin, een groep vriendinnen of wie je maar wilt. Op een minder dagje, kun je Aafke sinds kort ook bezoeken in haar eigen Bij Keuken in de Columbusstraat.

Bruine bakfiets

Als je aankomt bij de door jou gekozen ontbijtlocatie zie je ‘m al staan. Aafke’s houten bakfiets annex keukentje. Alles wat je die ochtend proeft is door haar zelf bereid, met zoveel mogelijk pure en lokale producten. Je rolt je stoeltje uit, Aafke brengt een veilingkistje dat dienst doet als ontbijttafel en het genieten kan beginnen. Uniek, vers én lekker. Eropuit dus!