Cadeaubon bestellen

Happies & bakkies

Buitenontbijtjes

Een bijzondere manier om jouw dag te starten: een met liefde bereid ontbijtje op een bijzondere, buitenlocatie in Den Haag.

Happies & bakkies

Buitenontbijtjes

Voor iedereen die net als wij dol is op het buitenleven, is Buitenontbijtjes echt een aanrader. Je dag starten met een met zorg bereid vers ontbijtje op een bijzondere buitenlocatie. Het bos, het strand of een mooi park? Buitenontbijtjes geeft jou een frisse start van de dag. 

Frisse lucht 

Terwijl je de frisse lucht inademt, geniet van de natuur om je heen en comfortabel zit in de zelfontworpen rollstoel, smul je van een met liefde en zo puur mogelijk bereid ontbijtje van Aafke. Dat is in het kort het concept van Buitenontbijtjes. Op bijzondere en verrassende buitenlocaties in Den Haag heb jij een unieke ontbijtervaring met je partner, je gezin, een groep vriendinnen of met je collega’s. En sinds kort kun je Aafke ook bezoeken in haar eigen Bij Keuken.

Bruine bakfiets

Als je aankomt bij de door jou gekozen ontbijtlocatie zie je ‘m al staan. Aafke d’r houten bakfiets annex keukentje. Alles wat je die ochtend proeft is door Aafke zelf bereid, met zoveel mogelijk pure en lokale producten. Je rolt je stoeltje uit, Aafke brengt een veilingkistje die dienst doet als ontbijttafel en het genieten begint wat ons betreft. Ook iets voor jou?