Cadeaubon bestellen

Happies & bakkies

Capriole Café

Dit is zo'n plek die je eigenlijk liever geheim wilt houden. Verscholen aan de kade van een bijzonder stukje Den Haag, vind je Capriole Café.

Happies & bakkies

Capriole Café

Je hebt van die zaakjes die je eigenlijk liever geheim wilt houden. Capriole Café is er zo een. Verscholen aan de kade van een bijzonder stukje Den Haag: het industriële Binckhorst. Al decennia lang actief als koffiegroothandel, maar sinds een paar jaar ook een fijn restaurant op een unieke locatie. Gelegen aan een klein haventje, in een stoer pand, met een toffe inrichting en gerund door een enthousiaste broer en zus. 

Het omfietsen waard

Capriole Café ligt misschien niet direct op je route, of in je gebruikelijke ‘restaurant zone’, maar geloof ons: het is absoluut het omfietsen waard. En waar hebben we het ook eigenlijk over? Je vindt Capriole op 10 minuutjes fietsen van de stad en het Centraal Station. Wij beloven je: het is dat ommetje echt zó hard waard.  

Kunstwerkjes op je bord

Bij aankomst bij Capriole Café valt, bij mooi weer, het grote terras aan het water direct op. Maar ook binnen is het fijn vertoeven. De keukenbrigade van Capriole maakt er iedere keer weer een feestje van. Ware kunstwerkjes op je bord en een regelmatig wisselende menukaart. Voor een heerlijk ontbijt, een uitgebreide lunch of heerlijk diner moet je simpelweg bij Capriole zijn.