Cadeaubon bestellen

Happies & bakkies

Confetti

Bij Confetti is ieder bezoek een feestje. Of je nu komt voor een ontbijtje, een kop koffie, thee met taart of een goede borrel. Een echte Haagse schat!

Happies & bakkies

Confetti

Als je denkt dat het écht niet feestelijker kan, ben je duidelijk nog nooit bij Confetti geweest. Deze kleurrijke lunchroom in de Prinsestraat laat je eventuele ochtendhumeur als sneeuw voor de zon verdwijnen en maakt van iedere regenachtige dag toch nog iets gezelligs.

Iedere dag feest

Of je er nu komt voor een lekker ontbijtje, een snelle koffie of een fijne lunch. Bij Confetti maken ze er een feestje van! Sprinkels op je cappuccino, marshmallows in je warme choco en menig gerecht krijgt een feestelijke prikker (zo één die je vroeger altijd wilde) ter decoratie. En ook de lunchroom zelf is een feestelijk geheel. Gekleurde wanden, glittergordijnen en kleurrijke meubels maken dat je er je ogen uit kijkt. 

Gerechten met een glimlach

Misschien komt het door het vrolijke tafereel waarin gewerkt wordt, maar het valt ons altijd op dat de bediening echt super vriendelijk is! Maar wat wil je ook als je hier mag werken? Een ware aanwinst in de toch al leuke Prinsestraat als je het ons vraagt! Enne een hele goede tussenstop tijdens je shopsessie in het mooie Hofkwartier.