Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

De Bakfiets Gym

Met De Bakfiets Gym sport je in de gezonde buitenlucht op de meest inspirerende locaties in Den Haag. Leuke en gevarieerde groeplessen, een echte aanrader!

Haagse happiness

De Bakfiets Gym

Het hele jaar door (lees: weer of geen weer) sporten in de buitenlucht, op toffe Haagse locaties, dat is in het heel kort waar de Bakfietsgym voor staat. Groepslessen in kleine clubjes, met goede begeleiding en aandacht voor persoonlijke wensen. Of het nu gaat om afvallen, sterker worden, of het krijgen van meer energie.

Sporten met een view

Om het harde werken tijdens je trainingen, want geloof ons dat is het, een beetje te compenseren geniet je tijdens de oefeningen van het uitzicht op de zee. De hoofdlocatie van de mobiele bakfiets is namelijk Scheveningen. De opkomende of ondergaande zon en de frisse zeelucht maken jouw training simpelweg een beetje fijner.

Voor de vroege vogels

Voor de één een ware hel, voor de ander de ultieme start van de dag: de lessen van de Bakfietsgym starten voor de fanatiekelingen al om half 7 ‘s ochtends! Zodat je daarna lekker fris en fruitig aan je (werk)dag kunt beginnen. Niet zo’n vroege vogel? Ook iedere avond staan er meerdere lessen op het programma. En met lessen die je zeven dagen in de week kunt volgen, zou je dus zeggen dat er geen excuses meer overblijven…. 😉

Wil je jouw Haagse schatten cadeaubon bij deze Haagse schat inleveren? Stuur dan een mailtje aan Guido via contact@debakfietsgym.nl.