Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

De Naaierij

Alle creatievelingen opgelet: maak kennis met de Naaierij! Dé plek waar je je kleding repareert, duurzame kleding koopt, naailessen volgt en toffe evementen bezoekt.

Haagse happiness

De Naaierij

Geen betere plek voor de Naaierij dan de Boekhorststraat. Die straat, die ook wel bekend staat als het makerskwartier, is wat ons betreft dé plek voor jong talent en creatievelingen. Een straat die een beetje rauw aandoet, vlakbij de Grote Marktstraat, en vol zit met toffe ondernemers en zaakjes. De Naaierij is er daar één van. En dat naaien en duurzaamheid helemaal hip is bewijzen Roosmarijn en Isabel.

Naaien is hip

Dat naaien hip is, hoeven we je natuurlijk al láng niet meer te vertellen. En dat hebben Isabel en Roosmarijn van de Naaierij heel goed begrepen. Deze twee creatievelingen zijn de enige echte Haagse naai- een duurzame kleding community gestart. Een tof pand aan de Boekhorststraat waar je je eigen kleding repareert, meedoet tijdens één van de workshops of een evenementje bezoekt.

Duurzaam duo

Terwijl je bij Isabel je kleding een tweede leven geeft of zelf (ver)maakt achter de naaimachine, kun je bij Roosmarijn duurzame mode kopen die speciaal voor jou op maat gemaakt is. Op de website pronkt de volgende quote en die laadt precies de lading van de Naaierij: “Being naked is the number one most sustainable option. We are number two”.